Contact

Stuur ons een bericht

Verkoper of makelaar? Als u vragen heeft over adverteren op BenB-TeKoop.nl, kunt u ons vrijblijvend een bericht sturen. We helpen u dan graag!

Dit formulier is niet bedoeld voor vragen over een specifieke B&B die te koop staat. Gebruik daarvoor het formulier of e-mailadres dat vermeld staat op de pagina van de de betreffende advertentie!

    Over ons

    ONS BEDRIJF

    Wij zijn B&B Reserveringen. Je kent ons wellicht van onze boekingssite bedandbreakfastboeken.nl, gestart in 2010. Met BenB-TeKoop.nl brengen wij – bovenaan in Google (!) – enkele jaren ook succesvol de markt van Te Koop-staande B&B’s in beeld. Daarna voegden we ons nieuwe project Horeca-TeKoop.nl voor restaurants en andere horeca-bedrijven aan onze websites toe. Met verschillende websites, waaronder deze, brengen we sinds 2010 samen met freelancers vraag en aanbod bij elkaar.

    ONZE VISIE

    Samen sta je sterker. Dat is onze visie. Zoals woonzaken zich verzamelen op de woonboulevard, verzamelen verkopers van B&B’s zich op BenB-TeKoop.nl. Dat leidt bewezen tot meer aandacht van potentiële kopers!