La Grange de Fabras B&B / Gîtes in de Ardèche (Frankrijk) te koop

€995.000 k.k.

Extra's

  • Zoutelektrolyse
  • Zwembad

Details

Op zoek naar een B&B te koop in het buitenland (Europa)? Deze unieke Bed & Breakfast in Frankrijk met Gîtes staat te koop.

Het prachtig gerenoveerde domein La Grange de Fabras, ligt beschut, omgeven door bos maar met vrij uitzicht op het bergachtige landschap en een klein gehucht aan de overkant. Het ligt tussen Pont de Labeaume en Jaujac in de Ardèche. Een klein weggetje van een paar 100m leidt je er naartoe.

Deze oorspronkelijk oude boerderij ‘en pierre’ bestaat uit 2 hoofdgebouwen waarvan 1 het huidige woonhuis met aansluitend een kleine gîte ‘La Chèvrerie’( de vroegere geitenstal) en er onder de ‘cave’ een mooie gemeenschappelijke ruimte met keuken en een grote veranda. Het tweede gebouw bestaat uit 2 grote appartementen ‘La Source’en ‘Le Ruisseau’. Dit alles is met zorg gerenoveerd in 2014. La Clède, oorspronkelijk de kastanjerokerij, een apart gebouwtje op het terrein is in 2019 volledig gerenoveerd tot een sfeervolle gîte.

Totaal zijn er 4 volledig ingerichte gîtes, 1 woonhuis, 1 gemeenschappelijke ruimte, verschillende kelders een sfeervolle binnenplaats, een prachtig zwembad van 10x5m, 1.50m diep, verschillende terrasjes en een jeu de boules baan .De gîtes en het woonhuis hebben centrale verwarming (Pellets). Vloerverwarming in het woonhuis en La Chèvrerie.

Er is een prachtige goed onderhouden tuin, tuinkas en groentetuin. Het totale terrein is ong. 9ha. Er is stadswater, 2 bronnen met 1 wateropslag (goed voor de tuin), 2 nieuwe sceptic tanks en centrale verwarming (pellets) geinstalleerd in 2015. Het is momenteel een goed lopende B&B/Gîtes, is helemaal af en up to date. U kunt zo door!

Staat te koop bij https://www.irs-immobilier.com Mireille t’Sas is ook Nederlands sprekend

Video

  • ID: 22771
  • Gepubliceerd: 28 juni 2023
  • Laatste Update: 7 augustus 2023
  • Weergaven: 8622