Unieke B&B met zwembad te koop in Pistoia, Italië

€1.300.000 k.k.

Extra's

  • Zwembad

Details

Per 1 september 2022 wordt dit unieke object door de eigenaar te koop aangeboden op benb-tekoop.nl.

Deze Bed & Breakfast met zwembad, gelegen op een berg in de gemeente Pistoia in Italië wordt te koop aangeboden. Het landhuis werd gebouwd omstreeks 1700 en werd gerenoveerd in 2011. Het landhuis is omringd met circa 1 hectare eigen grond, waarop deels een olijfgaard met 150 olijfbomen is gelegen. Door de ligging kunnen eigenaar en gasten genieten van een panoramisch uitzicht. Het perceel is deels verhard, wat ideaal is voor het parkeren van auto’s. Verder is het perceel overwegend groen.

Het landhuis is verdeeld in een woning voor de eigenaren en een deel waarin de Bed & Breakfast gerund wordt. Daardoor is er indien gewenst voldoende privacy voor de eigenaren aanwezig. Doordat de B&B veel bekendheid heeft verworven op de Nederlandse televisie en doordat de B&B reeds vele jaren in bedrijf is, kan de nieuwe eigenaar met een vliegende start beginnen.

De entree is voorzien van een grote veranda en op de begane grond zijn verder te vinden een grote woonkamer met openhaard, een keuken, twee eetkamers en een badkamer. Daarnaast beschikt de begane grond over een klein appartement met twee kamers en eigen ingang.

Ideaal voor de Bed & Breakfast is dat op de eerste verdieping, naast de master bedroom met grote inbouwkast een eigen badkamer, ook drie (gasten)kamers met eigen badkamer zijn gerealiseerd. Op de eerste verdieping ligt verder een driekamerappartement, dat een eigen ingang heeft via een buitentrap.

Kortom: dit object biedt met 600 vierkante meter gebruiksoppervlakte en ca. 1 hectare perceel volop ruimte om jouw droom waar te maken.

Disclaimer: Deze advertentie(tekst) dient niet als verkoopbrochure opgevat te worden en kan onbedoeld fouten bevatten. Vraag de eigenaar naar een brochure.

  • ID: 28427
  • Gepubliceerd: 29 december 2023
  • Laatste Update: 30 december 2023
  • Weergaven: 6031