B&B te koop in het mooie esdorp Ansen, ten zuidwesten van het Dwingelderveld

Contacteer voor prijs

Extra's

  • Centrale verwarming
  • Parkeerplaats
  • Zonnepanelen

Details

Verkocht:
In het prachtige dorp Ansen vindt u dit vrijstaande woonhuis met grote garage, B&B, pipo-wagen en een tuin met diverse zithoekjes. Het woonhuis is voorzien van maar liefst zes kamers (waarvan vier slaapkamers), en is gelegen in een rustige weg in een prachtig, groene omgeving. Met een perceeloppervlakte van maar liefst 1.564m² aan eigen grond biedt Om de Kamp 20 in Ansen verschillende mogelijkheden, waaronder: een B&B, een kangoeroewoning, werken aan huis, en meer.

Het besproeien van de tuin kan worden gedaan met eigen grondwater door middel van de pompinstallatie. In de tuin bevinden zich verschillende kranen die daarop zijn aangesloten. Voor meer informatie verwijzen we u ook graag naar de website www.omdekamp20.nl.

Dit object staat tevens ook bekend als B&B Ommekamp, met zeer goede reviews. B&B Ommekamp is een kleinschalige, duurzame bed en breakfast welke op loop- en fietsafstand ligt van de Anserdennen en het Nationaal Park Dwingelderveld. Vanuit deze B&B genieten bezoekers van de unieke omgeving, rust en ruimte die dit object te bieden heeft. Naast de drie slaapkamers op de eerste verdieping, is er ook nog een oergezellige pipo-wagen met ecologisch buitentoilet.

Nieuwsgierig geworden? Bel ons voor een afspraak op het telefoonnummer 0522-252200. We leiden u graag rond op deze unieke locatie.

Ansen is een landelijk esdorp dat zich profileert als voorloper op het gebied van energieneutraal wonen. Het dorp Ansen ligt vlakbij Ruinen en Dwingeloo en nabij uitgestrekte natuurgebieden waaronder het Dwingelderveld, Holtingerveld en landgoed Rheebruggen.

  • ID: 29269
  • Gepubliceerd: 15 januari 2023
  • Laatste Update: 9 maart 2024
  • Weergaven: 3990