B & B gerealiseerd in een woonboerderij in Dwingeloo, Drenthe, Nederland

€1.095.000 k.k.

Extra's

  • (Wijn)kelder

Details

Net buiten het dorp Dwingeloo vind u onze B & B. Aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld. Wij willen ons mooie plekje verkopen, omdat wij de pensioenleeftijd bereikt hebben. De boerderij is ingedeeld in het voorste gedeelte waar u het complete woonpalet zult aantreffen.

Op de begane grond bevind zich de ruime hal, woon/eetkamer, een grote keuken, bijkeuken met wasmachineaansluiting, badkamer met inloopdouche, slaapkamer, kantoor en een kelder op stahoogte. Op de etage van het voorste gedeelte zijn 3 B & B kamers te vinden, totaal 6 slaapplaatsen, alle kamers hebben een eigen badkamer. Tevens bevindt zich boven ook een gezamenlijke ruimte. de ontbijtruimte bevindt zich op de begane grond en heeft openslaande deuren naar de tuin.

Vanuit de ontbijtruimte verkopen wij thee en alles wat daarbij hoort. Het geheel is in 4 jaar geheel gerenoveerd en geïsoleerd, en heeft energielabel A

De tuin is volledig ingericht heeft een nieuw terras en is deels afgesloten om onze privacy en dat van onze gasten te waarborgen. De tuin zou ook heel goed als “theetuin” kunnen worden ingezet voor passanten.

Aan de achterzijde bevinden zich 2 zelfstandige appartementen, beide met woonkamer/keuken, badkamer, slaapkamer op de verdieping en een ruime overloop. Beide hebben een tuin. Een van de app. permanent verhuurd, de andere is vrij verhuurbaar of permanent of als vakantiewoning.

Meer foto’s via Funda.

  • ID: 30013
  • Gepubliceerd: 5 juli 2023
  • Laatste Update: 5 juli 2023
  • Weergaven: 3743