Verkocht: Twee-onder-een-kapwoning met 3 gastenverblijven, Gelderland, Nederland

€725.000

Extra's

  • (Wijn)kelder

Details

Verkocht: Deze STADSBOERDERIJ heeft een karakteristieke uitstraling, is gelegen op een ruim perceel van 810 m² in de wijk het “Nachthok”, deze historische woonwijk is ontstaan op de plek, waar ver voor de 19e eeuw, het vee in deze hoek van de Stadsweiden de nacht doorbracht. Verder is de ligging goed te noemen; namelijk op loopafstand van zowel de historische binnenstad als van scholen, streekziekenhuis en het trein- en busstation.

De afgelopen jaren is het gebied rond deze woning al gedeeltelijk vernieuwd en de laan is nu enkel bestemd voor eenrichtings-/bestemmingsverkeer. Verder wordt het gebied rondom het station opnieuw ingericht en bebouwd.

De aanwezigheid van de bijgebouwen zorgen voor veel mogelijkheden en hierdoor is de woning geschikt voor meerdere doeleinden. Wonen met praktijk- en/of kantoor aan huis, het grote (samengestelde) gezin, mantelzorg en uiteraard het in stand houden van de huidige situatie “wonen en Bed & Breakfast” behoort tot de vele mogelijkheden die de woning te bieden heeft. Het bijgebouw 2 (de vroegere stal) met daarin de 2 Bed & Breakfast “appartementen Rogge en Tarwe” is in 2015 compleet verbouwd en opnieuw ingericht. Kamer Haver (het vroegere kippenhok) is gelegen in het 1e bijgebouw en deze is eind 2019 volledig gerenoveerd. Het voormalige asbest-dak is gesaneerd en voorzien van een compleet nieuw dak.

-Einde beschrijving-

  • ID: 24671
  • Gepubliceerd: 7 juli 2021
  • Laatste Update: 15 januari 2023
  • Weergaven: 4845