De Oliemolen te Heerlen te koop, Limburg, Nederland

€1.600.000 k.k.

Details

Altijd al een goed lopende B&B (internetsite https://www.comfortabelrustpunt.nl & vastgoed) willen bezitten? Dan is dit uw kans!

Is een goed lopende en aangeschreven B&B als u de aanpak en de zorg die deze B&B ook ziet als uw toekomstige B&B, dan bieden wij u de mogelijkheid de internetsite bij de koop van de molen over te nemen.

De Oliemolen te Heerlen:
* Is een Rijksmonumentale carré boerderij met watermolen, eigen stuwvijver en parkeerterrein.
* Heeft zijn eigen heuvellandschap van ± 5000m2. Hier zijn diverse terrasjes gerealiseerd die een ontspannend zicht geven op de molen, heuvels, bloemen of het water.
* Bevat qua woon of verhuur mogelijkheden een riant woonhuis, 2 appartementen en het vrijstaande Bakhuys. Allen geschikt voor permanente bewoning en indien gewenst gemeubileerd en daarmee gelijk beschikbaar voor wonen of verhuren.
* Heeft bedrijfsruimtes die 1001 ondernemingsmogelijkheden bieden. Wilt u uw onderneming uitbreiden of differentiëren in een bijzondere en goed te bereiken locatie?

Als u het kan bedenken, dan kunt u het realiseren in De Oliemolen! U kunt doorbouwen op uw Wellness & Mindfulness of breng uw horeca, sport en/of praktijk onder in de molen. Uiteraard behoort het daarbij continueren van de bestaande Bed & Breakfast: “Comfortabel Rustpunt” eveneens tot de mogelijkheden.

-Einde beschrijving-

  • ID: 21139
  • Gepubliceerd: 5 april 2020
  • Laatste Update: 15 januari 2023
  • Weergaven: 7836