Goedlopende B&B met vakantiehuis, midden in natuurgebied de Weerribben!

€850.000 k.k.

Extra's

  • Unieke ligging

Details

Dit rietgedekte woonhuis beschikt over een hoofdgebouw met inpandige B&B studio (Waterjuffer) en een stijlvol appartement in de zijvleugel (Zwaan). Op het perceel staat tevens een vrijstaand, rietgedekt, vakantiehuis (Rietvogel) met eigen tuin en parkeerplaats.
Het hoofdgebouw beschikt over een privé gedeelte met op de begane grond een grote woonkeuken voorzien van een kookeiland en alle relevante inbouw apparatuur; een bijkeuken; kelder; toilet en de B&B studio voorzien van eigen badkamer. Op de eerste verdieping vinden we een grote privé badkamer met ligbad, inloopdouche en toilet en 3 slaapkamers.
In de zijvleugel van de woning treffen we het appartement (Zwaan) aan met een eigen opgang. Het appartement beschikt over een keuken; een badkamer met douche en toilet; een woonkamer met openslaande deuren naar het terras; en op de eerste verdieping een overloop met bedstede; toilet; en een slaapkamer.
Het sfeervolle vrijstaande vakantiehuis (Rietvogel) beschikt over een ruime open woonkeuken voorzien van alle relevante inbouwapparatuur; een zitkamer met openslaande deuren naar het vlonder terras; toilet; badkamer met ligbad, douche en wastafel. Op de eerste verdieping 2 slaapkamers, waarvan één is uitgerust met 2 bedsteden.
Het geheel is gelegen op een perceel van 1450 m2, zeer verzorgd en goed onderhouden en ligt midden in een natuurgebied met goede verhuuropbrengsten!
www.devrijstaten.nl voor meer info over de B&B.
www.woudenhof.nl voor uitgebreide info over het object en bezichtigingen.

Tekeningen

Kadasterkaart geel.jpg

Bijlagen

  • ID: 36742
  • Gepubliceerd: 19 juni 2023
  • Laatste Update: 19 juni 2023
  • Weergaven: 939