*Spectaculaire prijsverlaging* Karakteristieke B&B met aangrenzend woonhuis in het centrum van Middelharnis, Zuid-Holland

€897.500 k.k.

Details

Karakteristieke B&B met aangrenzend woonhuis, dubbele garage, sfeervolle tuin met een diversiteit aan beplanting, terrassen en meer dan voldoende privacy!

Het totale object heeft een woonoppervlakte van 375 m2 gelegen op een perceel van 542 m2 eigen grond in één van de mooiste straten in het centrum van Middelharnis op het prachtige eiland Goeree-Overflakkee.

Het object betreft een Rijksmonument en is gelegen nabij winkelcentrum “den Diek” met een variatie aan winkels, jachthaven met restaurants en sfeervolle terrasjes. Er is een diversiteit aan scholen van gymnasium tot en met een grote MBO campus. Ook zijn er vele sportgelegenheden.

Dit unieke pand nr. 12 –14 dateert oorspronkelijk uit 1568 en 1780 en is in de loop van de tijd gemoderniseerd, in 1993 gerestaureerd en onderhouden volgens advies van de Monumentenwacht.

Liefhebbers van karakteristiek wonen, zullen genieten van de diverse authentieke details die nog aanwezig zijn: fraaie binnendeuren met dito lijsten, hoge plafonds, evenals originele balken en spanten en deels ornamentenplafonds. Dit alles zorgt voor een unieke sfeer.

Het pand is behalve als woning met aangrenzende B&B ook geschikt voor dubbele bewoning: bijvoorbeeld voor mantelzorg, bedrijf aan huis maar ook als zeer ruime eengezinswoning.

Een uniek object met 2 grote woonkamers, waarvan één met eetkamer, een grote eetkeuken, een kleinere keuken, 6 slaapkamers, 2 badkamers en aparte doucheruimte. Het is gelegen op een ruim perceel van 542 m2 met goed verzorgde omsloten tuin, ingang via nr. 12 of 14 en een achterom met dubbele garage met sta -hoge zolderruimte.

Kortom, zoekt u een combinatie van wonen en een ruim bemeten B&B in een authentiek, sfeervol pand met karakter en uitstraling voorzien van veel kenmerkende details in een fijne woonomgeving, dan is dit uw kans!

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvende bezichtiging.

Meer informatie beschikbaar via:

Contactformulier bij deze advertentie

Tanis & Akershoek Makelaardij: 088-4969300

https://www.funda.nl/koop/middelharnis/huis-42857213-voorstraat-12-14/

https://www.tanisakershoek.nl/aanbod/woningaanbod/

https://www.visitgo.nl/nl

  • ID: 29010
  • Gepubliceerd: 1 april 2023
  • Laatste Update: 12 mei 2023
  • Weergaven: 3407