Mooie kans in centrum Oud-Beijerland met 6 appartementen (Ooststraat 32, Zuid-Holland)

Contacteer voor prijs

Extra's

 • Centrale verwarming
 • Garden
 • Geschikt voor mindervaliden
 • Keuken
 • Kitchen
 • Lift
 • Parkeerplaats
 • Tuin
 • TV aansluiting

Details

In het centrum van Oud-Beijerland gelegen voormalige boerderij welke in 2016/2017 geheel vernieuwd en ingericht is met 6 zelfstandige appartementen compleet met badkamers en keukenblok.

KENMERKEN
– Ca. 270 m² woonoppervlakte, ca. 35 m² overige inpandige ruimte;
– 1150 m³ en ca. 430 m² eigen grond;
– Zonnige achtertuin gesitueerd op het zuiden;
– Badkamers: douche, toilet, wastafel;
– Lift naar de verdieping aanwezig;
– Parkeren op eigen terrein mogelijk;
– Ideaal voor Bed & Breakfast;
– Direct beschikbaar!

INDELING
Begane grond
Royale entree/hal met toegang naar 3 appartementen, meterkast, lift, invalide/bezoekers toilet en de gemeenschappelijke ruimte.
Appartement 1: is ca. 75 m² groot, heeft een royale woonkamer met veel lichtinval, glas in lood schuifdeuren en zowel aan de voor- als zijkant een entree/hal.
Appartement 2: is ca. 30 m² groot. Het appartement beschikt over 25 m² alszijnde zit/slaapkamer en 5 m² badkamer.
Appartement 3: is ca. 26 m² groot. Verder idem als 2.
De gemeenschappelijke ruimte is voorzien van een L-vormige keuken opstelling met een inductie kookplaat, dubbele spoelbak, oven, 10 liter close in boiler en een aluminium schuifpui naar de zonnige achtertuin.

Eerste verdieping
Zéér ruime overloop met toegang naar 3 appartementen, lift, diverse bergingen en de vaste trap naar de zolderverdieping.
Appartement 4: is ca. 51 m² groot en is ingericht met een woonkamer, slaapkamer en badkamer. Vanuit dit appartement heeft u mooi zicht over de Oostdijk richting de Oosterse gorzen.
Appartement 5: is ca. 41 m² groot en heeft eenzelfde indeling als nummer 4.
Appartement 6: is ca. 47 m² groot en heeft eenzelfde indeling als nummer 4 en 5.

Tweede verdieping
Via een vaste trap te bereiken bergzolder met opstelling van de cv-ketels en mechanische ventilatieboxen.

ALGEMEEN
Op de zij tuin wordt een recht van overpad gevestigd t.b.v. de huisnummers 32 A&B, 34, 34a, 36 en 36a. Op een klein strookje in de achtertuin ca. 1,5 meter breed wordt een recht van overpad gevestigd naar de loopdeur voor huisnummer 32b. De woning is gelegen op eigen grond en kadastraal word het perceel nog gesplitst en zal ca. 425 m² eigen grond bedragen. De begane grondvloer is van beton, de verdiepingsvloeren zijn van hout. De kozijnen zijn – behoudens de schuifpui – van hout en voorzien van dubbele beglazing. Het buitenschilderwerk is recentelijk nagenoeg geheel voltooid. Het woonhuis ligt midden in het centrum van Oud-Beijerland met alle denkbare voorzieningen in de nabijheid waaronder de bushalte op loopafstand. Kortom zoekt u een object met mogelijkheden? Dan is een bezoek aan de Ooststraat 32 zeker de moeite waard! De oplevering geschiedt in overleg maar is op korte termijn mogelijk!

Algemeen
Het recht van overpad dient vastgelegd te worden tijdens het notarieel transport tenzij het gehele complex aan één koper verkocht wordt. Volledigheidshalve verwijzen wij naar de schetsmatig aangepaste kadastrale kaart. De plattegronden zijn in 2021 door Boutec bouwmanagement & Techniek opgesteld waarop u de ca. maatvoering kunt teruglezen. De indeling op de genoemde plattegronden kan enigszins afwijken. Tot slot blijft de gunning t.b.v. de verkoop voorbehouden aan de verkoper.

Tekeningen

Plattegrond 1

Plattegrond 2

kadaster.jpg

 • ID: 42766
 • Gepubliceerd: 21 januari 2024
 • Laatste Update: 26 januari 2024
 • Weergaven: 335