B&B en/of camping starten in Spanje? Perceel met zeezicht te koop Zuid-Spanje (Andalusië) Costa Tropical

€300.000 k.k.

Details

Wil je een B&B starten in Spanje?
Wellicht is dit object dan geschikt. Het betreft een fantastisch perceel met eigen waterput in een beschermd gebied. Dit perceel met een oppervlakte van circa 15.000 m² is strategisch gelegen op een hoogte van 800 m met fantastisch uitzicht over de Middellandse zee, bergen en witte dorpjes en is direct gelegen aan de doorgaande weg.

De woning heeft zijn eigen watervoorziening .

Het onlangs totaal gerenoveerde Finca/woonhuis bestaat uit 3 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 slaapkamer met badkamer en suite, een living met openhaard en open keuken alsmede airco(w/k) en een pellet verwarming.Een 3e badkamer is reeds voorbereid.

Het geheel is voorzien van 3 fases Elektra .

Indien gewenst is het ontplooien van kleinschalige touristiche aktiviteiten realiseerbaar.(bv luxe/mini natuur camping)

Het perceel is gemakkelijk bereikbaar via een verharde doorgaande weg (A 4050) zijnde de oude schilderachtige weg van Almunecar naar Granada en heeft alles wat nodig is om er een mooie residentie of commercieel vastgoed van te maken.

Locatie met zeezicht in Spanje te koop
Strategische ligging, privacy,rust en natuur met prachtig uitzicht. Mogelijkheid voor toerisme of gewoon rustig wonen in een natuurlijke omgeving met prachtig zeezicht. Doordat deze kavel in een beschermd natuurgebied ligt, heeft u de garantie dat er geen nieuwbouw zal plaatsvinden op aangrenzende kavels.
Dit garandeert ook de vrijheid van wonen op lange termijn zonder het risico van storende bebouwing in de omgeving.

ZELFVOORZIENEND WONEN MOGELIJK!!

Omgeving van dit object in Spanje
De stranden aan de Middellandse Zee liggen op ongeveer 20 km afstand en op 45 km vindt u een skigebied. Het dichtstbijzijnde dorp Otivar (met alle voorzieningen) ligt op circa 8 km afstand en het natuurpark “Juntos de los Rios” ligt op steenworp afstand. De dichtstbijzijnde grotere stad is de badplaats Almunecar op 20 km afstand en de stad Granada vind je op ruim 30 min rijden.

Bieden vanaf € 300.000, – Betalen in de valuta van uw keuze is mogelijk.

Reageren kan via het contactformulier of via lacumbre.es@gmail.com.

  • ID: 24296
  • Gepubliceerd: 15 juni 2023
  • Laatste Update: 23 september 2023
  • Weergaven: 11126