Geweldige retraite, volledig gerenoveerd met goede zaken, Andalusië, Spanje

€895.000 k.k.

Extra's

 • Airconditioning
 • Dakterras
 • Groepsaccommodatie
 • Open haard
 • Tuin
 • Vergunning aanwezig
 • Wasmachine
 • Website
 • Zwembad

Details

Prachtige toeristenaccommodatie, momenteel in gebruik als woning voor retraites met ongekende mogelijkheden. Alles binnen en rond het pand is in optimale staat en klaar om verder te gaan als B&B of andere toeristische accommodatie. 9 slaapkamers en 9 badkamers in totaal! De huidige eigenaar heeft een klein paradijs gecreëerd en niets aan het toeval overgelaten. Vanaf de oprit met automatische poort komen we op de ruime parkeerplaats met wit grind die een ruimtelijk gevoel geeft en plaats biedt aan 10 auto’s.
De tuinen zijn weelderig aangelegd en hebben meerdere bloemperken, ommuurd en versierd met de mooiste mediterrane planten, cactussen en bomen. Het eerste wat opvalt als je van de parkeerplaats naar het eerste huis loopt, is het fantastische uitzicht. Vanuit de hele voortuin, het zwembad en de buitenkeuken heb je dit adembenemende uitzicht op de Fahala Vallei. Het is hier opvallend rustig, maar toch zijn we maar 5 minuten rijden van de snelweg naar Malaga. Het vliegveld en het strand zijn binnen 25 minuten te bereiken, en verschillende dorpen zoals Cartama, Coin en Alhaurin el Grande liggen op 10 minuten rijden met al hun restaurants en supermarkten.
Voor het hoofdhuis is over de hele lengte een serre gebouwd die aanvoelt als een woon/eetkamer, met gezellige zithoekjes, een lange eettafel en zelfs een houtkachel. (In totaal zijn er niet minder dan 4 houtkachels verspreid over de verschillende ruimtes). De glasgordijnen rondom kunnen naar wens worden geopend of gesloten, waardoor het geschikt is voor elk seizoen. Dit huis heeft 4 slaapkamers, 3 badkamers en een semi-professionele keuken. De kamers hebben een mediterrane/Ibiza-uitstraling en de hele plek ademt een serene sfeer uit.
Als de koper het als B&B wil exploiteren, is het mogelijk om een van de slaapkamers weer om te bouwen tot woonkamer, zoals het oorspronkelijk was, en dan 2 slaapkamers, 2 badkamers en een keuken voor privégebruik te gebruiken. De vierde slaapkamer in dit gedeelte is ook buitenom bereikbaar en heeft een eigen badkamer.
Het tweede huis, met 4 slaapkamers en 4 badkamers, ligt een paar meter achter het eerste gebouw. Momenteel wordt de achterkant, opnieuw met een veranda en houtkachel, gebruikt als conciërgewoning, evenals de slaapkamer en badkamer aan de achterkant. Als je gaat voor het plan zoals hierboven beschreven, kun je in dit gebouw 4 slaapkamers en 4 badkamers gebruiken. Zoals gezegd kan de eigenschap op verschillende manieren worden geconfigureerd.
Aan de achterkant van de gebouwen ligt de boomgaard met een tuinhuis, dat ook als slaapgelegenheid wordt gebruikt. Het tuinhuis heeft een toilet en met een kleine boiler is er ook een aansluiting voor een douche. Maar tot nu toe was de heerlijke buitendouche een paar meter verderop onder de sinaasappelbomen met warm water uit het huis voldoende. Er is ook een Yurt. Deze Mongoolse tent, verwarmd met een houtkachel, wordt momenteel gebruikt als Shala, een yogaruimte.
Tussen het tweede gebouw en het zwembad (chloor) bevindt zich de professionele buitenkeuken, een grote eettafel voor 12-14 personen en romantische zithoekjes. De huidige exploitanten bieden ontbijt en andere maaltijden aan op verzoek, en dit wordt bijna altijd buiten bereid.
Enkele andere kenmerken van deze bijzondere locatie: Ondanks dat het op het platteland ligt, is er glasvezelinternet! De boomgaard heeft veel sinaasappelbomen die 9 maanden lang dagelijks verse sinaasappels leveren! Er is een hele grote antieke en prachtige vijgenboom die tussen de 2 huizen paradeert, mandarijnbomen, granaatappelbomen, citroenbomen, druiven en loquatbomen (nisperos). Daarnaast is er een automatisch irrigatiesysteem voor de fruitbomen en een wateropslagtank van 8.000 liter. Op het dak van het tweede huis staat ook een zonneboiler voor het warme water in de vier kamers in dat gebouw.
Een B&B beginnen in de buurt van Malaga? Of misschien een groepsaccommodatie met retraitemogelijkheden? Alles is mogelijk in deze paradijselijke woning. Nummers beschikbaar na een bezichtiging.
Opmerking: Niet alle gebouwen zijn geregistreerd. We kunnen een rapport van een architect leveren om een goed overzicht te geven. Registratie van deze gebouwen is de verantwoordelijkheid van de verkoper!

Video

 • ID: 41156
 • Gepubliceerd: 20 november 2023
 • Laatste Update: 20 november 2023
 • Weergaven: 2070