Cortijo met 3 appartementen, stallen en diverse bijgebouwen te koop, Spanje

€975.000 k.k.

Extra's

  • Airconditioning
  • Aluminum kozijnen
  • Appartementen
  • Eigenaarswoning
  • Vakantie-appartementen

Details

Deze indrukwekkende finca (met AFO!) in de paradijselijke omgeving van Casarabonela, aan de voet van de Sierra de las Nieves, is een adembenemende ontdekking. Op 36.000 m2 eigen grond vinden we, naast de sfeervolle privéwoning, drie volledig ingerichte huurappartementen. Daarnaast zijn er verschillende bijgebouwen die hun huidige gebruik kunnen behouden of omgebouwd kunnen worden tot extra verhuurmogelijkheden. De totale bebouwde oppervlakte is maar liefst 673m2!

Op het perceel vinden we een stal voor 4 paarden en een rijbak van 20×36 meter. Er is een OCA-vergunning voor het houden van paarden op deze locatie. Daarnaast vinden we een grote werkplaats die al is voorbereid voor het creëren van extra huuraccommodatie. Er is ook een tweede, kleinere werkplaats op het land met veel potentieel en al voorzien van water en elektriciteit. Op het perceel vinden we ook twee grote waterbassins, waarvan er een is ingericht als visvijver met ongeveer duizend karpers. Het water op dit perceel is uitzonderlijk. We tellen maar liefst drie verschillende bronnen: gemeentelijk water, 5 particuliere waterbronnen en gemeentelijk kanaalwater. Het gemeentelijke water komt rechtstreeks naar het huis via een opslag van 2000 liter. De waterbronnen worden gebruikt om het land te irrigeren en het gemeenschappelijke kanaalwater, direct uit de Sierra de las Nieves, wordt gebruikt om de grote vijvers te vullen.

Het perceel wordt opgedeeld door een meanderende rivier en staat vol fruitbomen zoals avocado, mango, sinaasappels en citroenen. Het is een heerlijke oase op iets minder dan 40 km van de luchthaven van Malaga.

Aanvullende informatie over de appartementen:
Er zijn drie appartementen te huur, een met 1 slaapkamer, woonkamer, badkamer en keuken, en twee met twee slaapkamers, badkamer, woonkamer en keuken. Alle appartementen hebben een eigen ingang en een privéterras. Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning en hebben elk een aparte boiler.

De verhuurvergunning is geldig voor de drie appartementen en het hoofdgebouw. Het hoofdhuis bestaat uit een grote woonkamer met pelletkachel en directe toegang tot de overdekte grote veranda bij het zwembad. Via de woonkamer hebben we ook toegang tot een van de slaapkamers. In totaal zijn er twee slaapkamers, aangezien de huidige eigenaren de derde in gebruik hebben genomen als eetkamer.

De toegang tot dit object vanaf de hoofdweg bestaat uit een onverhard gedeelte voor de laatste 500 meter. De gemeente heeft al plannen om het laatste deel te asfalteren.

  • ID: 43974
  • Gepubliceerd: 22 maart 2024
  • Laatste Update: 22 maart 2024
  • Weergaven: 53