Retraite/Yoga centrum op 1 uur van de luchthaven van Málaga, Andalusië, Spanje

€875.000 k.k.

Extra's

  • Eigenaarswoning
  • Huis zal volledig gemeubileerd zijn
  • Zwembad

Details

Begin je eigen yoga, holistische, spirituele of andere retraite (of zelfs een gemeenschap) in Andalusië. Houd er rekening mee dat je in de hele regio geen betere optie zult vinden voor dit doel. Want met in totaal 9 eenpersoonskamers te huur, een beheerderswoning met 2 slaapkamers/2 badkamers, een personeelsstudio, restaurant, professionele keuken, bar en nog een prefabwoning met twee slaapkamers is de basis gelegd voor een specifieke toeristische accommodatie. Voeg daar de faciliteiten voor de doelgroep aan toe, zoals een overdekte Shala (65m2), 2 therapieruimtes, een yogaplatform op de berg en een fantastisch zoutwaterzwembad. O ja, bijna vergeten te vertellen dat de kers op de taart het ongelooflijke uitzicht is over de vallei, het Viñuela-meer en… de Middellandse Zee. Het adembenemende uitzicht is zichtbaar vanuit elke kamer, de Shala, het zonneterras bij het zwembad en vrijwel overal op het terrein.
Het complex is opgebouwd als een klein Andalusisch dorp, een echte pueblo blanco. Smalle gangen, mooie trappen, een echte patio en een volgroeide tuin (helemaal biologisch) met de mooiste bloemen, planten en bomen.
De huidige eigenaren hebben het de afgelopen jaren uitgebaat als yogaretraite, waarbij ze het hele complex verhuurden aan yogadocenten van over de hele wereld. Deze verzorgden hun eigen programma en konden genieten van 3 maaltijden per dag geserveerd door de managers. Voor een retraite is dit complex ideaal. Let wel, als je hier een B&B wilt runnen, zijn vooral de 9 kamers (eenpersoons) niet ideaal. Deze zijn echter gemakkelijk om te bouwen tot 6 tweepersoonskamers of 3 appartementen. (zie laatste 3 foto’s)
De Shala en de aangrenzende therapieruimtes kunnen met een paar kleine aanpassingen ook worden gebruikt als extra verhuurruimte of zelfs woonruimte. Alle gebouwen hebben centrale verwarming, maar geen airconditioning. Dit is een bewuste keuze geweest van de huidige eigenaren. Hun commerciële activiteiten vonden niet plaats in de winter, slechts 5 maanden per jaar, maar met een hoge bezettingsgraad en omzet.
Er zijn opslagruimtes beschikbaar op verschillende locaties op het terrein van 10.000 m2. Daarnaast is er een waterdepot van 25.000 m3 (er is gewoon stadswater) en zonnepanelen voor het warme water in de badkamers. Er is een Casa Rural vergunning voor 11 personen.

Afstanden: Luchthaven Málaga 65 km / 1 uur
Periana: 5km
Restaurant: 3 minuten lopen
Strand Torre del Mar: 30 km
Geen zandpad, een perfecte weg naar het terrein!

Video

  • ID: 41161
  • Gepubliceerd: 20 november 2023
  • Laatste Update: 20 november 2023
  • Weergaven: 95