3 wooneenheden én een bedrijf in één koop

€289.995

Extra's

  • Airconditioning
  • Appartementen
  • Eigenaarswoning

Details

Droom je van het starten van je eigen bedrijf in de touristische sector? Deze traditionele Andalusische woning biedt daarvoor de mogelijkheden en daarnaast zijn de eigenaren bereid om hun goedlopende bedrijf in woningmanagement en zwembadonderhoud over te dragen aan de kopers.
Het pand is gelegen op enkele minuten rijden van het gehucht Pastelero, onderdeel van Villanueva de la Concepcion, op slechts 40 km van het vliegveld van Málaga en de stranden. In Pastelero bevinden zich twee restaurants en een bakker. Villanueva de la Concepcion (met alle faciliteiten) bevindt zich op 7 km en Almogia op 10 km. Deze regio wordt gekenmerkt door de impsante natuur (bv. De El Torcal) en dito vergezichten. Alles straalt rust uit en dat is ook de reden dat steeds meer toeristen deze regio weten te vinden.
De woning bestaat uit drie wooneenheden. Vanaf de patio betreedt je de hoofdwoning met een imposante keuken, eetkamer, woonkamer en drie slaapkamers. Één van de drie slaapkamers heeft een inloopkast en een ensuite badkamer met inloopdouche, de overige twee delen een badkamer (met bad).
De woning is perfect onderhouden en is voorzien van airoc (warm/koud) in de woonkamer en slaapkamers en daarnaast een houtkachel. Er is momenteel een doorgang vanuit één van de slaapkamers naar een separaat appartement met een slaapkamer, woonkamer, keuken, badkamer en ruim terras. Dit appartement is ook via de parkeerplaats (met plek voor 6 auto’s) te bereiken zodat je gasten niet door het hoofdhuis hoeven.
Éen verdieping lager bevindt zich het tweede appartement met wederom een keuken, woonkamer, badkamer en terras (met jacuzzi). Vanaf dit niveau heb je ook toegang tot de weelderige tuin. Kenmerkend voor de terrassen is het imposante uitzicht. Er is momenteel geen zwembad, maar ruimte voldoende om (legaal) een opbouwzwembad te plaatsen.
Naast de woongedeeltes zijn er meerder opslagruimtes, waaronder het voormalige kantoor bij de ingang.
De huidige eigenaren hebben al jaren een goeddraaiend bedrijf in zwembadonderhoud. Er zijn contracten met 17 huiseigenaren wat zorgt voor een stabiele bron van inkomsten. Daarnaast verzorgen ze de verhuur en onderhoud van nog eens 7 woningen. Dit bedrijf kan worden voortgezet door de nieuwe eigenaren van de woning als die wens er is.

  • ID: 42997
  • Gepubliceerd: 29 januari 2024
  • Laatste Update: 29 januari 2024
  • Weergaven: 980