Pakketkeuze

Aan de slag! Kies hier zoals eerder met ons overeengekomen vandaag het pakket dat bij jou past. Daarna kun je direct je B&B of hotel plaatsen. De minimale afname voor een geregistreerde als “verkoper” of “makelaar“ is zoals vermeld € 19,50 exclusief btw. Je kunt direct aan de slag. De factuur volgt binnen enkele dagen na registratie. Voer dus snel je keuze door.

Vragen? Mail voor gratis hulp en service naar info@benb-tekoop.nl.

LET OP:  Koos je niet voor een account als “Verkoper” of “Makelaar”, maar als “Geïnteresseerde”? Dan zien wij dit in ons systeem, is je account kosteloos en geldt geen aankoopverplichting!Accounts

Free Trial

Free Trial

Free Trial

Free Trial

Projects

Projects

FLEXIBEL

€19,50

per periode van 1 maand

Flexibel

Per periode opzegbaar.
*Facturatie per periode van 1 maand: € 19,50 excl. 21% btw.

GEMIDDELD

€49,-

per periode van 3 maanden


Meest gekozen! 

Bespaar € 9,50 per periode.

Per periode opzegbaar.

Cadeau: 7  dagen op de voorpagina

*Facturatie per periode van 3 maanden: € 49,- excl. 21% btw.

ONBEPERKT ONLINE

€99,-

onbeperkt online totdat je pand verkocht is

Onbeperkte advertentieduur 

Rustig verkopen voor één vaste prijs.

Cadeau: 7  dagen op de voorpagina

Facturatie eenmalig: € 99,- excl. 21% btw.

Werkwijze

  1. Je B&B of hotel kan bijna online. Als je je als verkoper of makelaar registreerde, kies je – zoals met ons overeengekomen bij je registratie – nu (binnen 48 uur) een pakket.
  2. De minimaal af te nemen dienst na registratie als “Verkoper” of “Makelaar” heeft een waarde van € 19,- excl. BTW. Deze minimale kosten gelden daarom ook als je geen keuze invoert.
  3. De betaaltermijn bedraagt 8 dagen na facturatie.
  4. Abonnementen pakket Flexibel en pakket Gemiddeld worden automatisch verlengd aan het einde van iedere periode, maar zijn uiteraard gemakkelijk opzegbaar. We bieden ook een eenmalig product met het pakket  Onbeperkt Online.
  5. Opzeggen kan altijd tot 15 dagen voor het einde van de lopende periode, eenvoudig met een mailtje via info@benb-tekoop.nl.

LET OP:  Koos je niet voor een account als “Verkoper” of “Makelaar”, maar als “Geïnteresseerde”? Dan zien wij dit in ons systeem, is je account kosteloos en geldt dus geen aankoopverplichting!