Kies jouw pakket en plaats je advertentie

Achteraf betalen
Betalen doe je achteraf. Binnen enkele dagen volgt een betaalverzoek per e-mail.

Gratis hulp & ondersteuning
Mail als je vragen hebt gerust naar info@benb-tekoop.nl.

Al pakket gekozen?
Klik op je gebruikersnaam (zie groene balk bovenin beeld) om naar je beheerpaneel te gaan of op deze link om je Advertentie te plaatsen.

Minimale afname
Geregistreerd als “verkoper” of “makelaar”? Dan geldt de minimale afname van € 24,50. Geregistreerd als “geïnteresseerde”? Dan is je account gratis.

GEMIDDELD
per periode van 3 maanden
59,-
Voordelige keuze
Per periode opzegbaar.
Cadeau: 7 dagen op de voorpagina
*Facturatie per periode van 3 maanden: € 59,- excl. 21% btw.
Kies nu!
ONBEPERKT ONLINE
Eenmalig
119,-
Meest gekozen!
Totdat je object verkocht is.
Vast éénmalig advertentietarief
Cadeau: 14 dagen op de voorpagina
*Facturatie eenmalig: € 119,- excl. 21% btw.
Kies nu!
FLEXIBEL
per periode van 1 maand
24,50
Nergens aan vast
Per periode opzegbaar.
Altijd flexibel
*Facturatie per periode van 1 maand: € 24,50 excl. 21% btw.
Kies nu!

Werkwijze

Zoals overeengekomen tijdens je registratie.
  1. Je B&B of hotel kan bijna online. Als je je als verkoper of makelaar registreerde, kies je – zoals met ons overeengekomen tijdens je registratie – nu (binnen 48 uur) een pakket.
  2. De minimaal af te nemen dienst na registratie als “Verkoper” of “Makelaar” heeft een waarde van € 24,50 excl. BTW. Deze minimale kosten gelden daarom ook als je geen keuze invoert.
  3. De betaaltermijn bedraagt 8 dagen na facturatie. Bij het bestellen van het pakket is een factuuradres vereist dat binnen de EU is gelegen. De factuur ontvang je uitsluitend per mail.
  4. Abonnementen pakket Flexibel en pakket Gemiddeld worden automatisch verlengd aan het einde van iedere periode, maar zijn uiteraard gemakkelijk opzegbaar. We bieden ook een eenmalig product met het pakket  Onbeperkt Online.
  5. Opzeggen kan altijd tot 15 dagen voor het einde van de lopende periode, eenvoudig met een mailtje via info@benb-tekoop.nl.

LET OP:  Koos je niet voor een account als “Verkoper” of “Makelaar”, maar als “Geïnteresseerde”? Dan zien wij dit in ons systeem, is je account kosteloos en geldt dus geen aankoopverplichting!