Hotel-restaurant Üdersdorf (Vulkaaneigel, Duitsland) te koop

€325.000 k.k.

Details

In het schildersachtige Üdersforf wordt dit hotel-restaurant te koop aangeboden op een perceel van 2619 vierkante meter. Het hotel ligt in de prachtige Eifel, vlakbij toeristische trekpleisters.

Het bedrijf bestaat uit een café en acht hotelkamers. De hotelkamers zijn elk voorzien van eigen sanitair en de hotelkamers aan de achterzijde van het hotel hebben een hotel.  Behalve de acht hotelkamers met eigen sanitair, zijn er nog twee éénpersoonskamers zonder eigen sanitair. Dezen worden momenteel niet door de huidige eigenaren aangeboden.

Op de begane grond is de ruimte van de voormalige kegelbaan uitgebouwd. Dit vormt een ruimte van 130 vierkante meter. De eigenaren hebben een bouwvergunning om hier twee vakantiewoningen te realiseren van elk 65 vierkante meter. De totale gebruiksoppervlakte over de drie etages is 580 vierkante meter. Naast het hotel liggen op het perceel 6 garages en een groot bijgebouw. De garages worden door hotelgasten met motorfiets gewaardeerd. Er is voldoende parkeergelegenheid.

De inventaris, inrichting hotelkamers en keukens zijn bij de koopprijs inbegrepen.

Over de koopprijs komt een vermeerdering van 3% aankoopcourtage (te vermeerderen met de wettelijke BTW/MwSt). Het hotel wordt gezamenlijk aangeboden met de partner in Duitsland (referentie EHM-498)

Stuur de makelaar een bericht via het contactformulier op deze website voor meer info!

  • ID: 23658
  • Gepubliceerd: 2 februari 2021
  • Laatste Update: 29 april 2021
  • Weergaven: 1093