Juweel van een vakantie domein met b&b en gîtes te koop in midden Frankrijk

€1.387.000 k.k.

Extra's

  • Sleutelklaar
  • Winstgevend

Details

(Foto’s door Robert Aarts)

Kleinschalig en kindvriendelijk boutique resort met luxe b&b (3 kamers + 2 familie suites), 6 vakantie woningen / gîtes (4 – 10 persoons) en drie glamping tiny houses on wheels (4 persoons). De gezamenlijke capaciteit van de accommodaties is 60 gasten. Het object is landelijk gelegen in een bosrijke omgeving.

Op korte afstand (5,5 km) is een levendig stadje met alle commerce (bakkers, slager, supermarkt, doe-het-zelf zaken, banken, restaurants, office de toerisme). Hier is ook 1x per week een gezellige markt met lokale producten. In de directe omgeving zijn verschillende toeristische attracties voor alle leeftijden.

Op het terrein is een overdekte speelschuur met tafelvoetbal en pingpongtafel en een pantry / bar en toiletgroep voor kleinschalige evenementen. De dependance, het hoofdgebouw en de ruïne van de kerk staan gegroepeerd rondom een centrale, met natuursteen bestrate binnenplaats die via een fraaie entreepoort toegankelijk is.

Langs de oprijlaan staat een gerestaureerd kapelletje uit begin 1800, geschikt voor ceremonies en concerten.

Het zwembad van 4 x 20m beschikt over verwarming (warmtepomp) en heeft een ondiep gedeelte voor kleine kinderen.

Op de 2e etage van het hoofdgebouw bevindt zich het eigenaars appartement met woonkamer, 3 slaapkamers, master bedroom en badkamer.

De exploitatie wordt sinds 2002 succesvol gerund door de Nederlandse eigenaren en kan als running business worden overgenomen. Het bedrijf is breed gerefereerd in gidsen en op internet en wordt door gasten gewaardeerd met gemiddeld 9.5 op 10.

Het terrein en de gebouwen zijn in zeer goede staat en de afgelopen 20 jaar zorgvuldig onderhouden.

Dit project komt eind 2021 / begin 2022 beschikbaar.

Voor serieuze gegadigden is, na een kennismaking en bezoek ter plekke, een zeer uitgebreide brochure met plattegronden, foto’s, staat van onderhoud gebouwen en installaties, financiële- en marketinggegevens op aanvraag beschikbaar.

 

Video

  • ID: 23141
  • Gepubliceerd: 3 december 2020
  • Laatste Update: 1 maart 2021
  • Weergaven: 6141