B&B Ierland te koop: Herbouwd Iers Landhuis Bed and Breakfast (BER A2) met appartement, bijgebouwen en hooischuur op een hectare landgoed.

€480.000 k.k.

Extra's

  • LED-verlichting
  • Up to standard isolatie
  • Vloerverwarming
  • Warmtepomp

Details

In het noord westen van de Ierse Republiek ligt County (provincie) Leitrim. Dit deel van Ierland heeft een betoverend landschap. Een omgeving die dus zich uitstekend leent voor natuur wandelingen, fietstochten en niet te vergeten vis- en watersporten.

Leitrim is nog het échte Ierland. De natuur is namelijk ongerept, de cultuur authentiek en de historie is duidelijk aanwezig. Er wordt veel aandacht geschonken aan het bijzondere culturele erfgoed en het behoud hiervan. Naast de Wild Atlantic Way is Irelands Hidden Heartlands ontwikkeld, Leitrim is hiervan het middelpunt.

Wij hebben Leitrim in ons hart gesloten en vanuit de visie dit graag te delen met gasten. Daarom hebben wij een uniek gelegen site en landhuis gekocht nabij het stadje Dromahair. Daarnaast hebben we dit volledig gerenoveerd en ontwikkeld tot een BandB met appartement “Ardvarney Country Lodge”. De BandB biedt gasten daarmee een comfortabel verblijf en een unieke gelegenheid om kennis te maken met het nog echte Ierland.

Juni 2016 is boutique-hotel Ardvarney Country Lodge van start gegaan. De geheel nieuw gebouwde BandB en zelfvoorzienend appartement zijn van alle gemakken voorzien. Zoals vloerverwarming door het gehele huis, er is een warmtepomp (geothermal. De kamers hebben TV, WIFI en een eigen badkamer. Ardvarney Country Lodge is gelegen op een site van een hectare is landelijk gelegen omringd door boerderijen en heeft uitzicht op de omringende bergen.

De BandB heeft zich ontwikkeld tot een succesvolle business met een professionele website, goede sociale media en hoge scores, bijvoorbeeld een 9.8 op Booking.com en 4 sterren op Tripadvisor met een goede bezettingsgraad.

Video

  • ID: 22003
  • Gepubliceerd: juni 23, 2020
  • Laatste Update: maart 1, 2021
  • Weergaven: 2834