Paardenobject met 2 gastenkamers, 4ha weiland, 13 paardenstallen en binnenbak

€1.195.000 k.k.

Extra's

  • , Kantoorruimte (evt 4e slaapkamer)
  • Aardwarmte. Bronwaterinstallatie. Zwemvijver.

Details

Houdt u van het buitenleven, maar ook van luxe?
Deze onder architectuur verbouwde woonboerderij is gelegen nabij het prachtige natuurgebied het Drents Friese Wold. Wonen en leven, werken en ontspannen, design en natuur en…. een oase voor de paardenliefhebber!

Dit luxueuze paardenobject beschikt over twee moderne gastenverblijven met een eigen opgang, douche en toilet, een kantoor met eigen toegang, een grote kapschuur met 13 zeer ruime paardenstallen en hooiopslag, overdekte binnenmanege (32mx17m) met verwarmde kantine/theorieruimte (met keuken en toiletgroep), een buitenmanege van 20 x 60 meter, een longeerkraal, paddocks, en een bosperceel en omheinde weilanden op een kavel van ruim 4 hectare eigen grond. Bij het privégedeelte van het woonhuis bevindt zich een natuurlijke zwemvijver met zonneterras en een apart overdekt terras. Er is een elektronische bedienbare toegangspoort. Tevens is er op eigen terrein parkeerruimte voor meerdere auto’s en een extra toegangshek.

De huidige bewoners hebben het geheel in 2008 gerenoveerd met gebruik van duurzame materialen, waarbij het grootste gedeelte opnieuw is opgetrokken en o.a. is voorzien van een rieten kap.
Een verrassende inrichting is ontstaan met vides en ongekende ruimte.

Geniet van de fijne woon/werkomgeving, maar ook van de rust en authenticiteit van het land, de vriendelijkheid van het dorp Langedijke en de natuur in de bossen nabij uw perceel. Dit is op en top buitenleven en toch ligt dit paradijs op korte afstand van o.a. Groningen, Assen en Joure en op circa anderhalf uur afstand van en naar Amsterdam.

  • ID: 21823
  • Gepubliceerd: mei 30, 2020
  • Laatste Update: mei 30, 2020
  • Weergaven: 630