Landhuis met luxe dubbele B&B in bijgebouw met eigen opgang, in Drempt, Achterhoek

€1.150.000 k.k.

Extra's

  • Parkeerplaats

Details

Landelijke Villa met dubbele B&B in bijgebouw. Indrukwekkend toont deze villa uit 2004 direct al als u vanaf de Kerkstraat opzij kijkt. Klassieke stijlelementen zijn door architect Friso Woudstra prachtig ingepast in de landelijke omgeving. De opgang van het boutique-hotel heeft iets koninklijks met de rondgaande oprit en de trapopgang naar de statige entree. Daarachter manifesteert zich een schitterende woning met bovendien mogelijkheden om te werken aan huis.
Niet direct zichtbaar is de kelder die zich als een volledige extra verdieping uitstrekt onder het hoofdgebouw. Wel direct zichtbaar aan de zijkant is het schitterende overdekte en verhoogde terras naast de keuken.

Onderdeel van dit aanbod is een goedlopende B&B, met twee gastenunits, beide met eigen kamer en badkamer en een gezamenlijke ruimte met keukenblok en gashaard. De B&B/het boutique-hotel kan door de nieuwe bewoners worden voortgezet, maar ook een andere bestemming is natuurlijk mogelijk.

Wonen wordt resideren
Bij binnenkomst wordt de entreeruimte gevolgd door een ruime hal, centraal met zowel toegang tot de kamers op de begane grond, de kelder als de verdieping. In het voorste deel van de woning treft u aan de voorzijde een heerlijk lichte en chique werkkamer met prachtige visgraatvloer. Aan de andere zijde van de hal is de luxe woonkeuken gerealiseerd met openslaande deuren naar een schitterend overdekt terras. In de hal ziet u naar achteren de fraaie dubbele deur met geslepen vensterglas naar de living met mooie schouw: een heerlijk lichte ruimte door ramen rondom en tweemaal openslaande deuren naar de tuin.

De verdieping biedt met een royale overloop, drie slaapkamers, een werkkamer en een luxe nieuwe badkamer met veel comfort en ruimte. De hoofdwoning is volledig onderkelderd waardoor u over vele vierkante meters extra leefruimte in het souterrain kunt beschikken.

Tuin en bijgebouwen
De tuin is traditioneel aangelegd met een brede diversiteit aan sierplanten, heesters, bomen en gazon. Op diverse plekken zijn zitjes en terrassen ingericht. Achterin de tuin treft u een schuur die bestaat uit twee compartimenten en een carport. Eveneens achterin de tuin, maar in de andere hoek, ziet u het fraaie bijgebouw met twee B&B verhuurunits, die uiteraard ook voor andere doeleinden gebruikt kunnen worden.

Bed&Breakfast
Daar willen we graag even bij stilstaan. Een kapschuur werd getransformeerd tot een luxe B&B met twee 2-persoons kamers en een gezamenlijke ruimte met een keukenblok, eetruimte, gashaard, openslaande deuren naar het terras en een heerlijke vide om in alle rust een boek te lezen. De beide kamers zijn elk voorzien van een thema schildering op de grootste wand, en hebben tevens beide hun eigen badkamer met fraaie afwerking en materialen. Ook hebben de kamers elk een eigen terras. Het maakt dat ook uw gasten, net als uzelf, in alle rust kunnen genieten van weidse vergezichten en de mooiste zonsondergangen. De B&B heeft een eigen parkeerplaats en toegangspad. Kijk maar eens op de website van DromenInDrempt.
Dit bijgebouw kan uiteraard ook anders ingevuld worden, bijvoorbeeld als kantoor, ouderverblijf, praktijkruimte et cetera.

Download het magazine van deze woning met foto’s, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering!

Verder: B&B gesitueerd in apart bijgebouw met eigen opgang en parkeerplaats. Inrichting is mogelijk over te nemen.

Video

Bijlagen

  • ID: 20814
  • Gepubliceerd: oktober 24, 2020
  • Laatste Update: maart 1, 2021
  • Weergaven: 4848