B&B Te Koop: Multifuntionele boerderij te koop aan de Vlagtwedderstraat 33 te Bourtange (Groningen)

€649.500 k.k.

Extra's

  • Keuken
  • Tuin

Details

Dit unieke object betreft een Saksische boerderij uit 1687 en is geschikt voor meerdere doeleinden! In een van de mooiste streken van Nederland bij het vestingstadje Bourtange ligt deze prachtige, oude Saksische boerderij die oorspronkelijk gebouwd is in 1687 en geheel gerestaureerd in 1978. Nu in gebruik als woonhuis met Bed and Breakfast en restaurant (11 gastenkamers + groepsaccommodatie), maar geschikt voor diverse doeleinden; zorgwoningen, zorghotel, horeca, een groot gezin, wonen/werken. En met circa 10.000m2 eigen grond.
Het pand van oorsprong een Saksische boerderij uit 1687 en officieel een geregistreerd monument. Het pand is volledig gerestaureerd en in uitstekende staat van onderhoud. De boerderij is opgedeeld in een privé gedeelte en een groepsaccommodatie. B&B kamers
Los van de woonboerderij staan er op het terrein 11 twee persoons B&B kamers. Onder een dak in een apart gebouw ( bouwjaar 2004) zijn er 6 kamers met eigen douche, toilet, tv, koelkast , wifi en terras. De gelijkvloerse kamers zijn gezien de ruime afmetingen uitermate geschikt voor rolstoelgebruikers en/of familiekamers (extra bijzet bedden kunnen geplaatst worden)

Aan de rand van het terrein staan 5 vrijstaande kamers ( bouwjaar 2012) met dezelfde faciliteiten als de andere kamers. Bijzonder is dat zij allen een prachtig mooi landelijke uitzicht hebben.
Op het terrein in een apart gebouw is een compleet ingerichte woonkamer en keuken aanwezig, dus kunnen deze 11 kamers ook verhuurd worden als groepsaccommodatie voor 22 personen.

Verder aanwezig voor de gasten een speeltuin voor de kinderen, een volleybalveld en genoeg ruimte om andere balsporten uit te oefenen.

Er is een vergunning voor een restaurant aanwezig.

De 5 vrijstaande kamers zijn in eigendom van een ander bedrijf en pachten bij ons op het terrein.

  • ID: 19734
  • Gepubliceerd: april 17, 2019
  • Laatste Update: augustus 5, 2019
  • Weergaven: 493