60 geoutilleerde camperplaatsen, 2 vrijstaande wooneenheden: Landgoed Jonker | Groningen | Doezum | Provincialeweg 133a

€1.185.000 k.k.

Details

Een beschrijving die dit geheel recht doet, zou bijna een boekwerk worden!

Wij bieden u een unieke kans om te wonen op een riant landgoed met de mogelijkheid tot twee vrijstaande wooneenheden en een geoutilleerde camperplaats voor 60 campers. Het laatste is voorzien van alle benodigde camperfaciliteiten, zoals goede sanitaire voorzieningen, stroom en wifi.

Het geheel staat bekend onder de naam “Landgoed Jonker” en heeft vele prijzen + bijzonderheden op zijn naam staan. Zie bijvoorbeeld:

– 2016 Als eerste in Nederland aangesloten bij de reeds bekende Duitse Kwaliteit camperplaatsen Mein Platz van Promobil (www.mein-platz.com);
– 2012 Gouden camperplaats van Nederland (CCN);
– 2010 #1 Camperplaats van het jaar (gekozen door NKC leden);
– 2009 Opgenomen bij de camperparken van Europa;
– 2008 De Gouden Eekhoorn prijs ontvangen.

Het restaurant is zoals genoemd zeer geschikt als tweede wooneenheid op het perceel. Het heeft een nieuw ingerichte keukenvoorziening en een groot, sfeervol terras.

Dit geheel is gelegen op een royaal perceel van ca. 41.000 m² grond in de Gemeente het Westerkwartier. Een omgeving die zich kenmerkt door coulisselandschappen en die uitnodigt tot het maken van prachtige fiets- en wandeltochten.

Bekijkt u in alle rust de fotoreportage voor een goede, eerste indruk van dit bijzondere geheel.

Het woonhuis gebouwd in 1985 en is uitermate goed verzorgd. Het heeft een royaal gebruiksoppervlak wonen van 165m² en kenmerkt zich met name door de lichtinval, de vele raampartijen, de royale maatvoering en de levensloopbestendige inrichting.

De indeling van de woning is als volgt:
Entree; ruime hal met vide; bijkeuken voorzien van witgoedaansluitingen; toilet met wandcloset en fontein; de royale lichte tuingerichte living van ca 70 m² met een prachtig uitzicht over de voorgelegen vijver; een open keuken met een keukenopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur; een ruime slaapkamer van ca 20 m² met aansluitend een badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche.

Eerste verdieping: overloop met aansluitend een slaapkamer met sauna en bergruimte; een separaat toilet; cv-kast; de tweede badkamer met ligbad en wastafelmeubel; een slaapkamer met bergruimte en balkon.

Het sfeervolle restaurant heeft de volgende indeling:
Zijentree; ontvangsthal met aansluitend een toilet met wandcloset en fontein; een badkamer met douche; een wastafelmeubel met twee wasbakken en wandcloset.

Het restaurant heeft een afmeting van ca. 50 m² en heeft een grote raampartij en toegang tot het terras. De keuken is ca. 36 m², met een nieuwe uitgebreide professionele keukeninrichting, kantoorruimte, berging, werkkamer, berging en een overkapping.

De eerste verdieping is een royale zolderetage die nu gebruikt wordt als opslagruimte.
Aan de achterzijde van het restaurant zijn de sanitaire voorzieningen ten behoeve van de camperplaats gelegen.

Verder is er nog een paardenstal aanwezig die voorzien is van twee paardenboxen.

Doezum is een actief dorp in het Westerkwartier. Op korte afstand is een basisschool, openbaar vervoer (bus), sportaccommodatie en een openlucht zwembad. Voor een uitgebreid winkelaanbod kunt u terecht in het naastgelegen Grootegast.

Is uw interesse gewekt? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging om uw indruk compleet te maken. Wij leiden u graag rond op deze prachtige locatie. Tot ziens aan de Provincialeweg 133a te Doezum.

Neem ook gerust een kijkje op: www.landgoedjonker.nl voor meer informatie over deze bijzondere camperlocatie.

Tekeningen

Ligging

Begane grond

1e etage

Begane grond Gebouw 2

1e etage gebouw 2

3D begane grond

3D Restaurant

Berging

1e etage gebouw 2

Video

Bijlagen

  • ID: 24382
  • Gepubliceerd: 5 juni 2021
  • Laatste Update: 5 juni 2021
  • Weergaven: 2145