Noordkus, Pieterburen, Groningen

€315.000 k.k.

Details

Ter overname te koop aangeboden: succesvolle Bed and Breakfast met romantisch boerderijtje, gelegen in Pieterburen, 200 meter van de start van het Pieterpad. De B&B is gevestigd in een losstaand appartement waardoor de gasten 100% privacy hebben. Gezien het ruime perceel is er nog ruimte om een appartement of chalet bij te bouwen, of om in de boerderij zelf kamers te verhuren.

De boerderij is gebouwd plm 1860 en in 1975 geheel nieuw opgebouwd met onder andere spouwmuren en een nieuw geïsoleerd dak. Sinds 2010 wordt het pand systematisch grondig verbeterd waaronder nieuwe cv, vloeren, elektra, dakgoten, isolatieglas, etcetera.

Het B&B-appartement is gerealiseerd in 2015 en heeft optimaal comfort en isolatie. Bij de bouw is gebruik gemaakt van historische bouwmaterialen waardoor de uitstraling uniek is. De inrichting is “vintage” / “kunstzinnig”. Noordkus profileert zich als een “B&B voor geliefden” en trekt daardoor veel stelletjes die zich even willen afzonderen. Door de unieke ligging in Pieterburen krijgt Noordkus daarnaast veel boekingen van Pieterpadwandelaars en wadlopers.

Het geheel staat op een perceel van 939 m2, waarvan een strook een openbaar pad is. Achter het pand bevindt zich een aangelegde bomentuin. De vraagprijs is inclusief de B&B-inventaris en goodwill.
Noordkus is aangesloten bij Airbnb en Booking.com en heeft daar uitstekende recensies. Ook op de site van de B&B zelf staan talloze enthousiaste reacties.

De eigenaar verkoopt vanwege andere werkzaamheden waar hij zich op moet richten. Hij zoekt een enthousiaste ondernemer die deze B&B met liefde wil voortzetten. Beschikbaar vanaf plm eind 2019.

  • ID: 18756
  • Gepubliceerd: 22 januari 2020
  • Laatste Update: 1 maart 2021
  • Weergaven: 13425