Verkocht: Antoniushoeve te Lomm (Limburg)

€695.000

Details

Verkocht onder voorbehoud:

Wat een ruimte en mogelijkheden!
In het centrum van Lomm, in de gemeente Venlo, ligt dit unieke historische object. De voormalige boerderijwoning is thans verbouwd tot 3 woongedeeltes en een Bed & Breadfast (B&B Antoniushoeve).

Het oudste gedeelte van het object is in 1906 gebouwd als kleine boerderij. Vele uitbreidingen gedurende de meer dan 100 jaar dat het gebouw in Lomm staat, maakten het tot een groot gebouw. Het boerenbedrijf is al in de 60-er jaren van de vorige eeuw gesloten. Daarna heeft het pand dienst gedaan als vakantiepension, als christelijk opvanghuis en nu, sinds oktober 2018, als B&B en woonruimte.

De mogelijkheden met het pand zijn legio. De ruimtes zijn relatief eenvoudig te vergroten of te verkleinen waardoor het object voor velerlei doeleinden geschikt te maken is.

Bed & Breakfast:
De B&B is via een aparte ingang bereikbaar en afsluitbaar van de rest van het pand. De B&B bestaat thans uit twee 2-persoons kamers en twee 1-persoons kamers. Uitbreiding met 3 extra kamers is mogelijk. Alle kamers zijn gelegen op de eerste verdieping en voorzien van uitstekende bedden en een wastafel met warm en koud water. De badkamers en toiletten bevinden zich op de gang. Op de begane grond bevindt zich een gezellige gezamenlijke woon-/eet kamer en een keukenblok. Tevens bevindt zich hier een toiletruimte in aanbouw en een wasruimte. De complete inventaris van de B&B word ter overname aangeboden ( inclusief serviesgoed, glazen, beddengoed en handdoeken)

Aansluitend aan het B&B-gedeelte ligt een royale hobbyruimte, een kantoorruimte een toilet en een ruimte die ooit dienst heeft gedaan als keuken ( aansluitingen zijn nog aanwezig).

Van hieruit komt u in het privé-gedeelte van het object. Het privé-gedeelte bestaat thans uit twee woongedeeltes, één op de begane grond en één op de eerste verdieping.

Middels de voordeur aan de voorzijde van het object bereikt u de woning op de begane grond. De entree geeft u toegang tot de woonkamer, de opkamer, de slaapkamer en de badkamer. Tevens bevindt zich hier de trap naar het appartement op de 1e verdieping van het voorhuis.
De woonkamer is voorzien van een lichte laminaatvloer en heeft een zitgedeelte en een eetgedeelte, gescheiden door een schuifdeur. De opkamer is momenteel ingericht als kantoorruimte. De slaapkamer heeft tevens een lichte laminaatvloer en geeft toegang tot de badkamer. Deze is gedeeltelijk betegeld en is voorzien van een douche en een wastafel in wastafelmeubel.

De ruime hal/entree is de centrale ruimte in het object. Vanuit deze hal komt u in de eerder genoemde hobbyruimte aan de ene kant en de overige ruimtes op de begane grond aan de andere kant.
De zeer ruime leefkeuken is voorzien van een lichte tegelvloer ( met vloerverwarming) en een royale keukenopstelling.
Verder zijn op de begane grond nog diverse ruimtes gelegen waaronder een gebedsruimte, bijkeuken, wasruimte en toiletruimte.

Verdieping:
Via de trap in het voorhuis bereikt u de overloop, welke toegang geeft tot 2 slaapkamers, een woonkamer, een keuken, een eetkamer en een badkamer. Middels een vlizotrap is een bergzolder bereikbaar.
Via de trap in de centrale hal/entree is het tweede woongedeelte bereikbaar. Dit gedeelte bestaat uit een ruime woonkamer met open keuken, badkamer, toiletruimte en 3 slaapkamers. Tevens bevindt zich hier een vaste trap naar een zeer royale berg-speelzolder.

Tuin:
Via de hal aan de achterzijde van de woning is de tuin bereikbaar. Deze is gelegen op het Noord-Westen.
De tuin is voorzien van gazon, een kippenren en een schuur.

Ligging:
Het object is gelegen in Lomm, een klein kerkdorp van de gemeente Venlo. De omgeving nodigt uit tot wandelen en fietsen. Zo is rivier De Maas op loopafstand gelegen. Het prachtige Nationaal Park De Maasduinen is op steenworp afstand gelegen. Maar ook mooie steden als Venlo, Roermond, Duisburg en Kevelaer liggen op korte afstand.

Tekeningen

1ste verdieping.jpg

2de verdieping.jpg

Begane grond.jpg

berging 1 aangepast.jpg

berging 2 aangepast.jpg

kelder aangepast.jpg

  • ID: 25564
  • Gepubliceerd: 24 november 2021
  • Laatste Update: 26 januari 2022
  • Weergaven: 645