Ongekende charmante woning uit 1780 met dubbele woonfunctie!

€629.000 k.k.

Extra's

  • Dakterras
  • Internet
  • TV aansluiting
  • Vergunning aanwezig
  • Website
  • Winstgevend

Details

Wij zijn als kantoor – met een focus op bijzondere woningen – wel wat gewend, echter deze combinatie van een karakteristieke woning op zo’n prachtig centrum locatie met separaat woonverblijf komen wij maar zelden in geliefd stadje Thorn tegen. De huidige bewoners hebben deze karakteristieke woning altijd goed onderhouden en hebben er diverse verbouwingen plaatsgevonden.
De terrassen met zon of schaduw, de volledige privacy maar ook zeker de rust en natuurlijk de ruimte zullen u bij een bezichtiging versteld doen staan, zo mooi!

Neem daarbij dat de woning ook nog over een B&B vergunning beschikt waardoor het voorste deel als geheel zelfstandige woning het hele jaar door kan worden verhuurd. Noemenswaardig is dat het voorste deel een hoge bezettingsgraad en enorm wordt gewaardeerd bij haar gasten die veelvuldig vanuit hier stadje Thorn en omgeving komen ontdekken.

Verder veel te zien zoals een heerlijke binnenplaats, keuken met fraai woonkamer contact. Eenvoudig kan er een binnen doorgang worden gemaakt naar voorste woning. Gelukkig zijn veel authentieke details zoals originele schouwen en dakspanten etc. bewaard gebleven. Parkeergelegenheid voldoende middels twee parkeervergunningen in de straat. Verder is er voor bezoekers en gasten van de B&B op steenworp afstand gratis parkeerplaats aan het einde van de straat.

De plattegronden en afbeeldingen van deze presentatie geven een goed beeld van wat de woning u zoal te bieden heeft en lichten we u graag toe.
Indeling
Centraal in de woning bevindt zich de hal met fraaie vloer en toegang naar keuken, toilet en praktische kelder (nagenoeg stahoogte). De eetkamer staat in open verbinding met de gezellige woonkamer , dit is een heerlijke plek waar u veel zult verblijven. Vanuit deze ruimte kijkt u omhoog naar prachtig dak constructie met fraaie spanten en houten gebintwerken.
Aan de voorzijde is de ruime, zonnige eetkamer gesitueerd grenzend aan de binnenplaats. De verdieping van dit woongedeelte beschikt over twee karakteristieke slaapkamers en een overloop. De betegelde badkamer is gesitueerd op de begane grond en voorzien van een douche, toilet en wastafel.
Het voorste woongedeelte, heeft een eigen ingang via de binnenplaats, vervolgens komt u in een ruime woonkamer met veel licht. Via de overloop bereikt u de keuken, twee ruime slaapkamers en keurige badkamer.
Bijzonderheden
– Winkelvergunning voor verkoop van streek – en of andere toerisme bevorderende producten te verkopen.
Meer info zie verstrekte vergunning met bijhorend bestemmingsplan, graag lichten wij u deze stukken waar nodig nader toe:
– Aan het einde van het straatje loopt u zo het prachtige natuurgebied “Het Vijverboek” in. Een natuurgebied met meanderende beekjes, vrij grazende Konikpaarden en Gallowayrunderen:
– Grotendeels voorzien van degelijke houten kozijnen met dubbele beglazing;
– Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomstmet betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
– De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
– De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
– Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Omgeving
Landelijk wonen in Thorn, dát kan in deze buurt. De woning is gesitueerd vlakbij het historische centrum van Thorn met diverse horecagelegenheden en op loopafstand van andere voorzieningen zoals supermarkt, bakker en slager.
De woning is goed bereikbaar. De dichtstbijzijnde uitvalsweg naar de A2 is slechts 3 minuten rijden. Zo is Maastricht en Eindhoven beiden binnen 30 minuten te bereiken. Roermond met zijn uitgebreide Retail en merkendorp is slecht 15 autominuten verwijderd.

Tekeningen

106799301_beekstraat_14_begane_grond_first_design_20210818020805.jpg

106799301_beekstraat_14_1e_verdieping_first_design_20210818020805.jpg

106799301_beekstraat_14_2e_verdieping_first_design_20210818020805.jpg

  • ID: 25029
  • Gepubliceerd: 7 september 2021
  • Laatste Update: 7 september 2021
  • Weergaven: 2534