Leven in de natuur, gasten ontvangen en de seizoenen ervaren!

€880.000 k.k.

Details

In Hoeven, 16 km van Breda, is een klein landgoed met 1,3 ha. grond gelegen, in het groen en helemaal privé. Een oprijlaan van 350 meter leidt naar het terrein. Op het terrein staan naast 7 bomen van ruim 100 jaar oud, ook appel- en perenbomen, bramenstruiken, druivenranken, walnoten- en kastanjebomen. Een weiland, een ruig stuk met daarin een labyrinth en een onder architectuur aangelegde tuin, voor en achter het huis versterken het groene, vrije gevoel.
Het huis is een echt familiehuis, een onder architectuur verbouwde boerderij uit 1900 met 320 m2 woonoppervlak. De architect heeft gebruik gemaakt van hoogte en licht, vele doorkijkjes van de ene ruimte naar de andere. De leefruimte is speels ingedeeld met een openhaard in het midden en een vide. Vele ramen en deuren verbinden de woonkamer met de achtertuin.
Op het terrein staan twee bijgebouwen, elk 10 x 20 meter. In het eerste bijgebouw bevinden zich 3 appartementen met gezamenlijke keuken en badkamer. In het tweede bijgebouw is een grote werkplaats en een geheel centraal verwarmd atelier.
Een prachtige veranda, in de achtertuin, nodigt uit tot het vieren van een feest.
Praktisch is de wagenschuur, geschikt voor meerdere auto’s, deze is eenvoudig te wijzigen in een dierenverblijf.
Het geheel ligt in het recreatie gebied van Hoeven, met het waterspeelpark Splesj en het Pagnevaartse bos, fiets en wandelmogelijkheden en gezellige restaurants in de nabijheid.
Op dit moment is op dit adres nog geen Bed and Breakfast, maar de locatie leent zich hier uitstekend voor.

  • ID: 21093
  • Gepubliceerd: december 23, 2019
  • Laatste Update: december 27, 2019
  • Weergaven: 571