Prachtige levensloopbestendige villa met vrijstaand gastenverblijf/B&B

€899.000 k.k.

Details

Dit prachtig gelegen en volledig gerenoveerd pand (2016) biedt naast een fantastische woongelegenheid, meerdere mogelijkheden waaronder Bed & Breakfast en staat te koop. Helmaal achter op het perceel gelegen staat dit vrijstaand modern gastenverblijf uit 2016 van maar liefst 110 m2 woonoppervlak. Er is dus een aparte vrijstaande woning te gebruiken als B&B, gebouwd in 2016.

Locatie: de woning is gelegen in de nabijheid van diverse voorzieningen en het centrum van Someren (kern Someren) is binnen 5 autominuten bereikbaar. Verder is de ligging gunstig omdat het centraal ligt tussen Eindhoven, Helmond en Weert. Deze steden zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Someren biedt verder prachtige natuur door onder andere Natuurgebied de Groote Peel, De Strabrechtse, Lieropse en Somerense Heide.

Naast de prachtige natuur zijn er verschillende fraaie monumenten waaronder molens, kapellen en kerken. Voor recreatieve doeleinden kunt u terecht bij recreatiegebied De Heihorsten, het theater, openluchtzwembad, Golfbaan de Swinkelsche en sportparken van Someren. Ook een bezoek aan de Theetuin Somerhuys is zeker de moeite waard!

Het gehele perceeloppervlak is ruim 3.250 m2, zodat er altijd zon en uitzicht voorhanden is.

Het gastenverblijf is voorzien van een volledig ingerichte keuken, een toilet, woonkamer, luxe badkamer, slaapkamer en een garage. Er zijn nog meerdere uitbreidingen mogelijk.

De villa biedt ruimte en comfort met een royale ontvangsthal, een slaapkamer beneden met aansluitend de mogelijkheid voor een eigen badkamer. (Alle aansluitingen liggen er al). Vanuit de hal betreedt u de zeer royale woonkamer met grote open moderne keuken. Vanuit de keuken is via een grote schuifpui het overdekte terras te bereiken.

Vanuit de woonkamer bereikt u het tussenportaal van waaruit de volgende ruimtes te bereiken zijn: bijkeuken, kelder, toilet, achterdeur naar tuin en de toegang tot de multifunctionele ruimte/atelier. Deze ruimte is voor meerdere doeleinden geschikt. Een tweede woonkamer, praktijkruimte, extra slaapkamer, kantoorruimte/studeerkamer enz.

Eerste verdieping heeft drie zeer ruime slaapkamers een badkamer welke voorzien is van alle luxe zoals een bad en douche een toilet en wastafel. Het geheel is volledig geïsoleerd en zelfs voorzien van triple glas. De woning heeft energielabel A.

Voor meer informatie over de woning kunt u terecht op de website van de makelaar of op Funda. Of stuur een bericht via deze website.

  • ID: 22151
  • Gepubliceerd: augustus 6, 2020
  • Laatste Update: maart 1, 2021
  • Weergaven: 1832