Lunch Inn en Bed and Breakfast

Contacteer voor prijs

Details

Let op! Het betreft hier verkoop exploitatie. De vraagprijs goodwill/inventaris alsmede de huurprijs per maand zijn op aanvraag beschikbaar.

Een vers ontbijtje, een goede cappuccino met een heerlijk stuk eigengemaakt gebak, een boerentosti en verse soep voor de lunch, een high tea of een aangeklede borrel? Al dat heerlijks in huiselijke sfeer is Lunchroom Lunch Inn in het centrum van Zundert. Het merendeel van de producten op de kaart wordt zelfgemaakt, met producten van goede kwaliteit, veelal biologisch en van producenten uit de regio. Deze basis principes hebben de Lunch Inn tot een vaste stek gemaakt voor vele lokale bewoners, toeristen en passanten. Het is ook een bedrijf wat iedereen aanspreekt, een modern doch sfeervolle lunchroom in het centrum van het populaire Zundert. Met het gemeentehuis en het van Gogh museum als buren is er altijd voldoende klandizie. Aan ruimte in ieder geval geen gebrek want naast de verkoopruimte is er nog een ruime keuken en meer dan genoeg bergruimte met achterom.

Maar dat is niet alles, in 2017 toen het fundament van de lunchroom stond heeft eigenaresse de bovengelegen woning omgetoverd tot een sfeervolle B&B met 3 ruime suites. Geheel gemoderniseerd en voorzien van alle luxe die een gast maar kan wensen. De B&B krijgt lovende recensies en is op Booking beoordeeld met een 9.2! Dit kan eerlijk gezegd ook niet anders, de gastvrijheid en het mooie product staat hier al vanaf de start op nummer 1. Dit bedrijf staat klaar voor opvolging, altijd gedroomd van een mooie B&B op toeristische locatie? Dan is dit bedrijf iets voor u!

Voor meer info Hormax Breda: www.hormax.nl info@hormax.nl 076-5230060

  • ID: 24193
  • Gepubliceerd: 4 mei 2021
  • Laatste Update: 5 mei 2021
  • Weergaven: 1463