Schitterend gelegen, volledig gerestaureerd, dubbel bewoonbaar rustiek landhuis met B&B mogelijkheid op 3000m parkachtige tuin

€1.250.000 k.k.

Extra's

  • woonoppervlakte van dit unieke object is 360 m2 en met een overige inpandige ruimte van 72 m2. De externe bergruimte is 60 m2 + balkon 18 m2 + zonnig dakterras van 132 m2.

Details

Prachtig gelegen, volledig gerestaureerd, dubbel bewoonbaar rustiek landhuis met B&B mogelijkheid op 3000m parkachtige tuin. Iedere woning heeft een eigen aparte ingang met bestaande interne deurverbinding. Ideaal voor wonen/werken en in combinatie met een mogelijke B&B. Het geheel is omringd met fraaie, groenblijvende beplanting, op een unieke en schitterend gelegen locatie. Toerisme en trouwfeest (Bruidspaar) overnachting zijn belangrijke pijlers waarop men goed op deze unieke locatie een B&B kan gaan starten.

Aangeboden worden een 2-tal prestigieuze en briljante woningen en een 2-tal bijbehorende, representatieve B&B ruimtes of andere meervoudige gebruiksmogelijkheid. Het royaal bemeten en volledig gerestaureerde, uitstekend warmte geïsoleerde Landhuis (1960) heeft een woonbestemming met werk(atelier)gebruik, en staat op een 3000m parkachtige tuin met blijvend vrij zicht op landerijen. De totale woonoppervlakte van dit unieke object is 360 m2 en met een overige inpandige ruimte van 72 m2. De externe bergruimte is 60 m2 + balkon 18 m2 + zonnig dakterras van 132 m2.

De 1e woning de z.g. Landhuiswoning heeft een woonoppervlakte van 142,5m en bevindt zich op de 1e verdieping met uitzicht over het eigen park en heeft tevens op de 1e verdieping een 18m groot balkon en een 132m groot dakterras. Vanaf de Landhuiswoning zijn inpandig de 2-tal eigen (werk)ateliers te bereiken. Deze beide ateliers bevinden zich op de parterre. Er is 1x atelier van 91m en 1x een atelier van 70m. Beide ateliers zijn rolstoeltoegankelijk.

De 2e woning is een z.g. (zorg)woning en heeft een woonoppervlakte van 105m en bevindt zich op de parterre. Deze woning is ideaal voor rolstoelgebruikers en is verder geheel zonder drempels. De (zorg)woning heeft rondom een 3-tal eigen aangrenzende besloten buitenterrassen (totaal 200m groot) en ieder terras heeft een eigen rolstoelvriendelijke uitgang. Bovendien bevindt zich op 50 meter afstand de ingang van een prachtig 50ha groot natuurgebied ”Het Egboetswater”. Ideaal om te wandelen of om zo maar even te ontspannen.

In het jaar 2022 is er een geheel nieuwe Kapschuur geplaatst (13m x 4,50m), waar men bijna het gehele jaar door zon- en wind beschut kan verpozen en beschikt bovendien nog eens over een 2-tal af te sluiten bergruimtes van ieder 3x 3,5m.

Het 25 meter diepe en 35m brede Landhuis is vanaf de openbare weg niet goed zichtbaar. Het 132 m2 grote en zonnige dakterras heeft 100% privésfeer. Het Landhuis beschikt over 2 badkamers en een 3e, 4e en 5e badkamer is reeds voorbereid en met enige aanpassingen snel te realiseren. Keuken is geheel nieuw, evenals de fraai aangelegde garage met 2 overdekte autostelplaatsen in landhuisstijl. (2e en 3e keuken is reeds voorbereid en met enige aanpassingen snel te realiseren) Het gebouw beschikt over centrale verwarming op aardgas. De Rustieke Landhuiswoning is zeer licht en beschikt over een automatische zonoverkapping. De laatste modernisering vond plaats in 2022. Verder is het pand voorzien van een sfeervolle rustieke oude BauernStube uit privébezit. (Geen gastronomie) Dit geeft het echte Hüttensfeer gevoel. Het rustieke landhuis ligt aan een oude, ”groene” dorpsstraat en heeft een 2-tal gezellige restaurants op loopafstand en bovendien op 50 meter afstand een prachtig 50ha groot natuurgebied.

Nieuwsgierig geworden en heeft u meer vragen, maak dan even een afspraak voor een bezichtiging, mail of bel even naar 0620751516 en u wordt dezelfde dag teruggebeld voor een gastvrije rondleiding op deze bijzondere en unieke locatie.

Omstreeks 2010 waren er reeds ontwikkelingen en voorbereidingen voor een 2-tal luxe bruidssuites in dit fraai gelegen Landhuis. Tijdens deze periode zijn er ook al de nodige voorzieningen getroffen, zoals o.a. de aanleg van: Aanvoer voor warm en koud water, en afvoerleidingen voor de Jacuzzi’s .

Tekeningen

Plattegrond 1

Plattegrond 2

  • ID: 28338
  • Gepubliceerd: 28 augustus 2022
  • Laatste Update: 29 augustus 2022
  • Weergaven: 368