Unieke woonboerderij in het buitengebied met B&B-gelegenheid

Contacteer voor prijs

Details

*** Deze B&B is door ‘Nederlandse Horeca Prijzen’ tot WINNAAR verkozen in de categorie ”Hotel van het jaar in de provincie Overijssel“. ***

Buitengewoon fraai gelegen, op het raakvlak van het Vechtdal, het Reestdal en het Sallandse land, is deze op geïnspireerde wijze verbouwde woonboerderij aan te treffen, gesitueerd in het buitengebied van Balkbrug (voormalig Oud Avereest). Strategisch gelegen tussen Zwolle, Meppel en Hoogeveen zijn deze plaatsen gemakkelijk bereikbaar middels Rijkssnelweg A28.

Met de uitstraling van een riet-gedekte Saksische boerderij (lage dak-aanzet en zichtbare houten gebinten) is deze thans in gebruik als aangenaam privé-woonverblijf mét een Bed & Breakfast-gelegenheid.
Vanzelfsprekend kan dit prima onderhouden gebouw, met oorspronkelijk bouwjaar 1933, niet alleen boutique-hotel worden gebruikt, maar ook voor andere doeleinden worden aangewend. Het geheel verkeert in een zeer goede staat van onderhoud en staat op een perceel van ruim 9.100 m2.

Het multifunctionele complex omvat nu een luxe uitgevoerd woongedeelte, centrale hal, lounge en een zevental B&B-kamers. De hoogstaande en volledig geoutilleerde B&B is geschikt voor circa 12 personen.

Het privé-gedeelte op de begane grond is een combinatie van verkeersruimten, keuken, ruime woonkamer met een kantoorgedeelte (gesitueerd in een opkamer). Hierdoor zijn zichtlijnen ontstaan die de beleving weergeven van één geheel. Het B&B gedeelte kent onder andere een recreatieruimte met zithoek, zeven kamers en is ook voorzien van een buitengewoon fraai aangelegde tuin met ruime sauna.

Bij de ingrijpende verbouwing in 2008 is gebruik gemaakt van eersteklas materialen en kan met weinig middelen het privé en zakelijk gedeelte gescheiden worden waardoor privacy gewaarborgd is.

Bijzonderheden:
– het complex is in uitstekende staat van onderhoud en voorzien van hedendaags comfort
– het sfeervolle erf beschikt over meerdere zonneterrassen, borders, een vijverpartij, schuurtjes/veranda/carport en gazon
– de oprijlaan is op passende wijze verhard met keien en straatverlichting
– woning is goed geisoleerd en de begane grond is nagenoeg geheel voorzien van vloerverwarming
– rust, ruimte, privacy en landelijke schoonheid. Wat wilt u nog meer?

Dit fantastisch te noemen complex moet u gezien hebben! Neem contact op met Makelaardij Geertjes via het contactformulier.

  • ID: 21211
  • Gepubliceerd: 24 januari 2021
  • Laatste Update: 1 maart 2021
  • Weergaven: 17219