Hemels wonen met B&B

€699.000

Extra's

  • Centrale verwarming
  • Tuin

Details

Gelegen in het karakteristieke dorp Hoofdplaat, vindt u in deze 19e eeuwse kerk het hedendaags wooncomfort met alle moderne gemakken gecombineerd met een stukje bedrijvigheid rondom de eigen kerktoren.

De ruimtes zijn gerenoveerd en garanderen de bezoekers een onvergetelijke ervaring. De biechtstoel, aspersorium, avondmaalstafel en één van de kerkbanken zijn bewaard gebleven, waardoor het gebouw ondanks de nieuwe bestemming de authenticiteit uit het verleden bewaard heeft.

Met 7 slaap-en badkamers, kunt u zowel uw B&B optimaal benutten alsook de kerk gebruiken als eigen, tweede, woning. Het patronaatsgebouw naast het kerkgebouw heeft een grote ruimte op de begane grond, alsook een tussenkamer en aparte badkamer. Op de verdieping vindt u een vide en een open ruimte.

De private woning in het kerkgebouw heeft een eigen ingang. De zuidelijke richting van deze ruimte geeft veel natuurlijke lichtinval, wat in combinatie met het hoge plafond een bijzondere sfeer creëert. De Sacristie is dan ook het kloppend hart van de privéwoning en is getransformeerd tot eetkamer. Ook kunt u genieten van een privétuin met terras.

Bijzonderheden
– Kerkgebouw volledig gerenoveerd
– Energielabel B
– Verwarming middels C.V. – ketel en pelletkachel
– Warm water middels warmtepomp, zonneboiler en pelletketel
– Verschillende ruimtes voorzien van inbouwspots
– Grotendeels wit geschilderd voor ruimtelijke en frisse verblijfssfeer
– De vloeren zijn voorzien van tegels alsook houten planken
– Gedeeltelijk houten kozijnen, voorzet kozijnen en kunststof kozijnen met dubbelglas
– Het object is compleet voorbereid om te wonen en een aan huis gebonden verblijfsfunctie (B&B) uit te baten

  • ID: 20124
  • Gepubliceerd: juli 4, 2019
  • Laatste Update: juli 4, 2019
  • Weergaven: 424