Woning en Bed and Breakfast te Zuidzande

€1.595.000 k.k.

Extra's

  • Open haard
  • Sauna
  • Tuin
  • Vakantie-appartementen
  • Zwembad

Details

Een volledig herbouwde historische boerderij en schuur uit 1865, vlakbij de kern van het pittoreske Zuidzande werd op smaakvolle wijze met topmaterialen geïntegreerd in het omliggende oorspronkelijke landschap.
De wit gekaleide boerderij omvat een zeer ruim woonhuis en in de grote bijhorende typische Zeeuwse schuur werden 3 recreatieve appartementen en zwembad ontworpen, welke thans ook als succesvolle bed & breakfast worden gerund.

De woning
Via een grote open hall komt u in de gezellige woonkamer met Stuv- open haard. Door middel van grote glazen schuifpuien zijn keuken en veranda verbonden met deze leefruimte. Overal is er zicht op en toegang tot de prachtige tuin vooraan en achteraan met uitzonderlijke bomen en maximale privacy. In het ontwerp is overal rekening gehouden met natuurlijke lichtinval.
De woning beschikt over een inpandige ruime garage met automatische sectionale inrijpoort.
Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers, een dressingroom en badkamer met ligbad, inloopdouche en een apart toilet. Een inpandig balkon geeft adembenemend uitzicht over de polders en de gerenoveerde molen van Zuidzande.

De recreatie appartementen
De voormalige schuur is met kwaliteitsvolle materialen en luxe voorzieningen een ware parel.
Drie afzonderlijke appartementen (respectievelijk 82 m², 57 m² en 35 m²) zijn in de schuur ondergebracht. Zij beschikken elk over één of twee slaapkamers, een ruime zithoek, een volledig uitgeruste keuken met eethoek en badkamer met inloopdouche.
Ook heeft elk appartement via een schuifpui toegang tot een eigen balkon of terras met een uniek uitzicht over weilanden en akkers tot aan Cadzand.
Een mooi zwembad in een deel van deze schuur en een blokhutsauna buiten met poolhouse kunnen afzonderlijk of gemeenschappelijk worden gebruikt.

Het wagenhuis
Naast de schuur is er een groot geïsoleerd wagenhuis, dat dienst kan doen als werkplaats, atelier of activiteitenruimte of zelfs voor het stallen van 4 extra auto’s.

Bijzonderheden
– groot perceel met twee uitritten
– drie recreatieve appartementen voor maximum 10 personen
– massief eiken planken vloeren van hoge kwaliteit in alle leefruimten
– zwembad, sauna en poolhouse
– alles volledig geïsoleerd en overal voorzien van balans ventilatie
– weide met buitenpiste voor paarden

  • ID: 22303
  • Gepubliceerd: 15 augustus 2022
  • Laatste Update: 18 september 2022
  • Weergaven: 3034