Boathouse met 100% bezetting, website en boekingsplatform!

€190.000 k.k.

Details

Het is een genot om gasten te mogen ontvangen op de Gloria. Gezinnen die niet uitgepraat raken over de vrijheid op het water en stelletjes die zich heerlijk terug trekken voor het haardvuur.
Gasten kiezen ons verblijf voor de boot en niet voor de omgeving of het plekje. De boot is van alle gemakken voorzien en is het hele jaar door te verhuren. Wij hebben 100% bezetting. Ook wij hebben te maken gehad met buitenlandse annuleringen. Deze waren vrijwel in alle gevallen de zelfde dag weer ingevuld. Inzage in cijfers is volledig transparant. Wij hebben boekingen tot volgend jaar september. Deze boekingen worden uiteraard over genomen door de nieuw partij. Zo begin je met een flinke zekerheid! Aantoonbare positieve reviews en superhost-status.

De boot is in 2020 vanaf casco opgebouwd, wij verhuren vanaf half mei. Alles is nieuw inclusief alle techniek/electra/zonnepanelen/aggregaat/pompen/ besturing/ etc. Bonnen van alles aanwezig. Zelfvoorzienend. De boot ligt bij ons op een plaats zonder aansluitingen. Ook de vaartechniek is dik in orde. Je kunt er dus met gemak zelf mee op vakantie (vaarbewijs 1 nodig). Wij verhuren de boot op een vaste plaats en dus niet varend aan gasten.

Onze ligplaats is niet inbegrepen. Dit kan een voordeel zijn. Jouw bedrijf verhuist namelijk mee naar de voor jou ideale plaats, eventueel zelfs naar het buitenland. Gasten checken contactloos in. Zo heb jij zelf ook privacy. Ook ideaal als je zelf aan het water woont of als verlenging van een (horeca)bedrijf aan het water.
Volledige bedrijfsovername inclusief website met professioneel opgebouwde portal: gasten kunnen online reserveren & betalingen via Ideal. Alle advertenties op boekingsplatforms zijn ingericht en komen binnen op 1 beheerdersplatform. Automatisch worden gasten (bijvoorbeeld over de incheck) geïnformeerd zonder actie van jou. Ook facturen worden automatisch genereerd en desgewenst in een boekhoudsysteem ingelezen. Allemaal automatisch! Minimale administratieve last, geen dubbele boekingen en zeer gebruiksvriendelijk.

Auteur: Waterbed

N.B. zwemdek, zwemtrap, zonnepanelen, accu’s, aggregaat, vaarbaar, nieuwe techniek, buitenkant moet wel een keer geschilderd worden maar kan nog wel even zo mee.

  • ID: 22587
  • Gepubliceerd: 12 oktober 2020
  • Laatste Update: 1 maart 2021
  • Weergaven: 6127