Herbouwd Iers Landhuis Bed and Breakfast met appartement, bijgebouwen en hooischuur op een hectare landgoed.

€550.000 k.k.

Details

In het noord westen van de Ierse Republiek ligt County (provincie) Leitrim. Dit deel
van Ierland heeft een betoverend landschap. Een omgeving die zich uitstekend leent voor natuur wandelingen, fietstochten en niet te vergeten vis- en watersporten.
Leitrim is nog het échte Ierland. De natuur is ongerept, de cultuur authentiek en de historie is duidelijk aanwezig. Er wordt veel aandacht geschonken aan het bijzondere culturele erfgoed en het behoud hiervan. Naast de Wild Atlantic Way is Irelands Hidden Heartlands ontwikkeld, Leitrim is hiervan het middelpunt.
Wij hebben Leitrim in ons hart gesloten en vanuit de visie dit graag te delen met gasten, hebben wij een uniek gelegen site en landhuis gekocht nabij het stadje Dromahair en dit volledig gerenoveerd en ontwikkeld tot een BandB met appartement “Ardvarney Country Lodge”. De BandB biedt gasten een comfortabel verblijf en een unieke gelegenheid om kennis te maken met het nog echte Ierland.
Juni 2016 is Ardvarney Country Lodge van start gegaan. De geheel nieuw gebouwde BandB en zelfvoorzienend appartement zijn van alle gemakken voorzien. Zoals vloerverwarming door het gehele huis, kamers met TV, WIFI en eigen badkamer. Ardvarney Country Lodge is gelegen op een site van een hectare is landelijk gelegen omringd door boerderijen en heeft uitzicht op de omringende bergen.
De BandB heeft zich ontwikkeld tot een succesvolle business met een professionele website, goede sociale media en hoge scores bijvoorbeeld. 9.8 op Booking.com en 4 sterren op Tripadvisor met een goede bezettingsgraad.

Video

  • ID: 22003
  • Gepubliceerd: juni 23, 2020
  • Laatste Update: juni 28, 2020
  • Weergaven: 274