Kans: Instapklaar huis bestaande uit 3 appartementen (B&B) vlakbij zee in Spanje met € 100.000,- korting

€285.000 k.k.

Extra's

  • Jacuzzies

Details

KLAAR om te VERTREKKEN? UNIEKE KANS!

SUPER INVESTERING.

Wegens omstandigheden te koop voor meer dan Euro 100.000 onder de (taxatie) waarde onlangs VOLLEDIG nieuw ingericht en totaal gerenoveerd pand van 3 (aparte)verdiepingen 7 minuten(3km) van ZEE met verhuur vergunning gelegen langs de touristiche route van ALMUNECAR naar GRANADA.

Alle papieren zijn up to date voor een snelle overdracht.

Bodemprijs nu Euro 285.000.=

Graag ALLEEN SERIEUSE reacties van mensen die het stadium van dromen voorbij zijn en bereid zijn op zeer KORTE termijn te komen kijken.

Huidige eigenaar staat eventueel open voor een gedeeltelijke overbruggings constructie voor aantoonbaar gegoede personen.

De eigenaar woont momenteel zelf op de 3e verdieping(Penthouse)en de ondergelegen verdiepingen zijn momenteel verhuurd maar het huis kan op zeer korte termijn leeg en TURNKEY worden opgeleverd.

Het geheel is voorzien van TOTAAL nieuwe inboedel waaronder 2 nieuwe Jacuzzies etc.en is derhalve DIRECT klaar voor verhuur voor eigen bewoning.

Omschrijving:

Ruim pand, geschikt voor 3 families,B&B of APPARTEMENT(3x) verhuur inclusief recente VERHUUR VERGUNNING!

Elke verdieping heeft zijn eigen ingang.

Dit rustig en in het groen gelegen VRIJSTAAND WOONHUIS met 3 verdiepingen (geschikt voor bewoning door 3 families) ligt enigzins tegen een heuvel (gedeeltelijk tussen andere bebouwing) en heeft uitzicht over een GROENE VALLEI (Valle Tropical).

Het ligt in een typisch Spaanse buitenwijk(Torrecuevas) geheel tussen Spanjaarden)van het gezellige kustplaatsje ALMUNECAR met zijn vele mooie stranden en op 50 minuten autorijden vanaf Malaga.

De beneden verdieping heeft 3 slaapkamers, een grote living met open keuken, badkamer met inloop douche, een KLEIN en GROTER terras, een kleine berging en een RUIME PATIO/tuintje met een Jacuzzi en oa een citroenboom en heeft 2 aparte ingangen.

De 2e verdieping, eveneens met een aparte opgang, heeft een grote living met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer met bad,een klein balkon en een GROOT TERRAS met prachtig uitzicht over de groene vallei eveneens voorzien van een Jacuzzie .

Op de buitenom te bereiken (3e verdieping), ligt een penthouse van 48 m2 met een groot dakterras van 30 m2 met prachtig uitzicht over de vallei.

Internet tv met o.a 250 ww kanalen w.o alle NLse kanalen alsmede is zeer goede internet/wi-fi in het gehele pand aanwezig.

Het huis ligt centraal in ANDALUSIA aan de COSTA TROPICAL op slechts 4 km vanaf de kust en is mede gezien de grootte en de ligging tegen het mooie achterland uitermate geschikt voor (gedeeltelijke) VERHUUR als wel om (gedeeltelijk) te exploiteren als B&B en/of APPARTEMENT verhuur, goede verhuur inkomsten mogelijk.
Het Ski gebied(Sierra Nevada) ligt op 50 minuten rijden. Het pand ligt 100 m naast de door touristen veel gebruikte route nl de A 4050 (carretera SUSPIRO DEL MORO ook wel CARRETERA DE LA CABRA genoemd) de prachtige oude weg die leidt van Almunecar naar Granada en die u langs diverse dorpjes en door een adembenemend natuurgebied voert.

Vlakbij is er oa een bakker, een kleine supermarkt en een klein medisch centrum,apotheek,restaurant en een bar.Een bus vertrekt op 100m afstand naar het gezellige centrum en de diverse stranden van zowel Almunecar als La Herradura.

ALMUNECAR ligt aan de kust in Andalusia (COSTA TROPICAL) en is een levendig AUTHENTIEK spaans KUSTSTADJE en heeft oa een prachtige boulevard en vele mooie STRANDEN.

Het huis is door zijn indeling uitermate geschikt voor gebruik door MEERDERE FAMILIES maar met behoud van privacy voor elk.

Momenteel is het huis (naast prive bewoning) ook gedeeltelijk in gebruik als B&B en worden ook de 2 appartementen regelmatig afzonderlijk verhuurd aan toeristen . De hiervoor benodigde vergunning is aanwezigen het pand voldoet derhalve aan alle (nieuwe) verhuur eisen onlangs gesteld door de regering van Andalucia.

Het pand ligt 100 m naast de door touristen veel gebruikte route nl de A 4050 (carretera SUSPIRO DEL MORO ook wel CARRETERA DE LA CABRA genoemd) de prachtige oude weg die leidt van Almunecar naar Granada en die u langs diverse dorpjes en door een adembenemend natuurgebied voert.
Vlakbij is er oa een bakker, een kleine supermarkt en een klein medisch centrum,apotheek,restaurant en een bar.
Een bus vertrekt op 100m afstand naar het gezellige centrum en de diverse stranden van zowel Almunecar als La Herradura.

ALMUNECAR ligt aan de kust in Andalusia en is een levendig AUTHENTIEK spaans KUSTSTADJE en heeft oa een prachtige boulevard en vele mooie STRANDEN.

voor meer info mail naar: lacumbre.es@gmail.com of bel naar 0034 642 83 63 00

This property has now been reduced from 399,000 € to €285,000 a fantastic opportunity that you should not let get away! This Large villa has been divided in to three individual apartments, each with their own outdoor space and beautiful views of the mountains. Apt n1. The top floor has a modern and chic studio-apartment with a bathroom. The studio runs in to a very large terrace, divided by a glass wall which can be opened up completely. Be ready to be blown away by the mountain views from here! Apt. n2 . On the first floor you will find a cute 2 bed apartment with a kitchen / living room and another large terrace. Apt. n3. The ground floor has a total of 3 bedrooms, one bathroom, a kitchen / living room and a typical Andalusian terrace with a lemon tree. This property offers various options wether you would like to live in one of the apartments and rent the others out, or rent them all out individually, this is a great opportunity as this is currently a running business..

Contact us now for more information.lacumbre.es@gmail.com or call 0034642836300

  • ID: 34364
  • Gepubliceerd: 24 januari 2023
  • Laatste Update: 27 januari 2023
  • Weergaven: 946