B&B en/of Natuurcamping starten in Spanje? Uniek perceel met zeezicht te koop Zuid-Spanje (Andalusië) Costa Tropical

€150.000 k.k.

Details

Wil je een B&B starten in Spanje?
Wellicht is dit renovatie-object dan geschikt. Het betreft een fantastisch perceel met eigen waterput in een beschermd gebied. Dit perceel met een oppervlakte van circa 15.000 m² is gelegen op een hoogte op een berghelling met fantastisch uitzicht over de Middellandse zee, bergen en witte dorpjes. De eigenaar heeft onlangs toestemming gekregen van de provincie Andalusië en de lokale autoriteiten voor de totale renovatie van dit gedeeltelijk bewoonbare gebouw De woning heeft zijn eigen watervoorziening en heeft elektriciteit. Het perceel is gemakkelijk bereikbaar via een verharde weg (A 4050) zijnde de oude schilderachtige weg van Almunecar naar Granada en heeft alles wat nodig is om er een mooie residentie of commercieel vastgoed van te maken.

Locatie met zeezicht in Spanje te koop
Strategische ligging, rust en natuur, prachtig uitzicht, elektriciteit, water en een renovatie vergunning. Mogelijkheid voor toerisme (mogelijk natuur camping) of gewoon rustig wonen in een natuurlijke omgeving met prachtig zeezicht. Op verzoek kunnen wij u een impressie sturen van wat u op deze plek kunt realiseren. Doordat deze kavel in een beschermd natuurgebied ligt, heeft u de garantie dat er geen nieuwbouw zal plaatsvinden op aangrenzende kavels.
Dit garandeert ook de vrijheid van wonen op lange termijn zonder het risico van storende bebouwing in de omgeving.

Omgeving van dit object in Spanje
De stranden aan de Middellandse Zee liggen op ongeveer 20 km afstand en op 45 km vindt u een skigebied. Het dichtstbijzijnde dorp Otivar (met alle voorzieningen) ligt op circa 8 km afstand en het natuurpark “Juntos de los Rios” ligt op steenworp afstand. De dichtstbijzijnde grotere stad is de badplaats Almunecar op 20 km afstand en de stad Granada vind je op ruim 30 min rijden. De reden voor de verkoop is dat de eigenaar om gezondheidsredenen geen volledige renovatie meer kan uitvoeren. Renovatie van het bestaande object is al gelegaliseerd door middel van vergunningen. De autoriteiten staan ook open voor mogelijke zakelijke opties.

Bieden vanaf € 150.000, – Betalen in de valuta van uw keuze is mogelijk.

Reageren kan via het contactformulier of via lacumbre.es@gmail.com.

  • ID: 24296
  • Gepubliceerd: 19 mei 2021
  • Laatste Update: 6 maart 2022
  • Weergaven: 3772