B&B OF HOTEL VERKOPEN? BEREIK VANDAAG NOG JE DOELGROEP

REGISTREER JE NU ALS VERKOPER OF MAKELAAR

Daarom registreren

✔ Bovenaan in Google, grootste bereik!
✔Alle ruimte voor jouw advertentie!
Heldere tarieven, géén courtage!
✔ Zelf je advertentie online beheren!
✔ Gratis hulp & service per email!

Werkwijze en overeenkomst

  1. Door te registreren als “Verkoper” of “Makelaar” komt een overeenkomst tot stand, zodat je kunt adverteren.
  2. Er geldt geen herroepingsrecht, want je krijgt direct toegang tot je account.
  3. Je kiest zelf het pakket dat bij je past. De minimale afname bij registratie als “Verkoper” of “Makelaar” bedraagt slechts € 19,50 excl. BTW.
  4. De betaaltermijn bedraagt 8 dagen na facturatie. De factuur volgt per mail.
  5. Abonnementen pakket Flexibel en pakket Gemiddeld worden automatisch verlengd bij einde eerste periode, maar zijn uiteraard gemakkelijk opzegbaar. We bieden ook een eenmalig product met Pakket Onbeperkt Online.
  6. Opzeggen kan altijd tot 15 dagen voor het einde van de lopende periode, eenvoudig met een mailtje via info@benb-tekoop.nl.

ERVARINGEN

VOORDELIGE PAKKETTENAccounts

Free Trial

Free Trial

Free Trial

Projects

Projects

FLEXIBEL

€19,50

per periode van 1 maandFlexibel

Per periode opzegbaar.


*Facturatie per periode van 1 maand: € 19,50 excl. 21% btw.

GEMIDDELD

€49,-

per periode van 3 maanden


Meest gekozen! 

Bespaar € 9,50 per periode. 

Per periode opzegbaar.

Cadeau: 7 dagen op de voorpagina

* Facturatie per periode van 3 maanden: € 49,- excl. 21% btw.

ONBEPERKT ONLINE 

€99,-

onbeperkt online totdat je pand verkocht is

Onbeperkte advertentieduur

Rustig verkopen voor één vaste prijs.

Cadeau: 7 dagen op de voorpagina

Facturatie eenmalig: € 99,- excl. 21% btw.

TROTS OP ONZE KLANTEN

Bij B&B Te Koop zijn we trots op onze klanten. We tonen je een wisselende selectie! Naast de zelfstandige verkopers, werken vele tientallen gerenommeerde makelaars ook dit platform om hun B&B- en hotel-objecten te verkopen. Veel van de makelaars zijn aangesloten bij collectieven als de NVM, VBO en Eigen Horeca Makelaar.

✔ Registreer je als verkoper of makelaar!
✔ Kies een aantrekkelijk pakket!
✔ Plaats en beheer zelf je advertentie!
✔ Altijd gratis hulp & ondersteuning!
✔ Aanleveren per e-mail mag ook!

OOK JE B&B OF HOTEL VERKOPEN?

REGISTREER JE NU ALS VERKOPER OF MAKELAAR

Wij zijn B&B Te Koop. Het #1 verkoopportal om jouw B&B of hotel te verkopen. Wij zijn niet alleen de beste keuze als het gaat om het verkopen van B&B’s of hotels in Nederland. Op onze website vinden potentiële kopers uit Nederland (en daarbuiten) hun droom in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Noorwegen en zelfs Curacao. Waarom? Omdat we heel goed gevonden worden op relevante zoektermen zoals “B&B Te Koop” en “Hotel Te Koop”, ook in combinatie met zoektermen zoals “Nederland” of “Buitenland”. Niet voor niets kiezen zelfstandige verkopers en tientallen makelaars voor ons portal. We staan bovenaan in Google op de meest relevante zoektermen. Daardoor heb je bij ons het beste bereik.

Dus wil je een B&B verkopen? Of een (klein) hotel? Registreer je direct en vergroot nu de verkoopkansen door zelf jouw pand(en) adverteren. Na registratie kies je er voor om per maand, per 3 maanden of voor onbeperkte duur te kunnen adverteren. Een verkoper- of makelaar-account is er al voor € 19,50. Wil je in alle rust verkopen, dan is pakket Onbeperkt (onbeperkte duur) in verhouding nog voordeliger! Bekijk bovenstaand welke aantrekkelijke mogelijkheden we voor B&B’s en (kleine) hotels aanbieden!

Wil je jouw hotel of pension in bet buitenland aanbieden, maar komt het land nog niet voor op onze website? Geen enkel probleem! Kies bij het aanmaken van je advertentie voor land “Buitenland” en kies een willekeurig ander land. Wij passen dit natuurlijk in ons systeem aan, voordat we jouw advertentie online zetten. Heb je nog vragen over het verkopen via onze website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of registreer je direct. Het systeem wijst zich namelijk vaak vanzelf! En je mag ons altijd mailen. Dan voeren wij graag wat kosteloos wijzigingen voor je door aan je advertentie.